Deputatul Sergiu Sîrbu are fotograf personal pentru orice eveniemnet din viața sa: nuntă, botez sau aniversare. Democratul îi încredințează imortalizarea celor mai deosebite momente ale vieții fratelui său, Vitalie Sîrbu.

Vitalie Sîrbu, fratele deputatului democrat a fotografiat nunta lui Sergiu cu Inna, dar a realizat și primele fotografii cu fetița deputatului, Amina. Vitalie Sîrbu este fotograf profesionist, are un site personal, iar pentru fratele său are o deosebită plăcere să lucreze.

 Vitalie Sîrbu

„Sunt un fotograf din Chișinău și prestez servicii de fotografiere la nunți, sesiuni foto lovestory, de portret și personale, de familie, cumătrii, botezuri. Mă deplasez pe întreagul teritoriu al Republicii Moldova. De asemenea fotografiez diferite ceremonii în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei”, așa se prezintă Vitalie Sîrbu pe pagina sa din internet, notează curentul.md. Fratele deputatului nu este căsătorit.

Sergiu si Inna Sîrbu

Ieri fiica deputatului democrat a împlinit patru luni, motiv de mare fericire pentru tânărul tătic. Acesta a posta un mesaj pe pagina sa de facebook și și-a împărțit fericirea cu toți prietenii virtuali.

Amina Sîrbu

Foto: Vitalie Sîrbu

Distribuie articolul: