Deputatul democrat Sergiu Sîrbu este astăze cel mai fericit tătic! Fiica politicianului, Amina, a împlinit un anișor, este răsfățata familiei și va avea parte de multe surprize frumoase. Sergiu și Ina Sîrbu îi organizează astăzi cumătria Aminei, așa cum i-au promis micuței încă în momentul încreștinării.

Familia parlamentarului are printre cumetri doar prieteni și rude. „Am ales ca doar prietenii și rudele să o boteze pe Amina. Nu am printre cumătri niciun politician, din principiu”, a declarat pentru revista noastră Sergiu Sîrbu, la botezul fiicei sale

1 an„Un an de fericire alături de sensul vieții!!! La mulți ani iubita noastră!!! La mulți ani Amina!!!”, a scris Sîrbu pe contul său personal de Facebook.

Întrebat cine va fi prezent astăzi la sărbătoarea fiicei sale, Sergiu Sîrbu ne-a spus: „Desigur nanii Aminei și bunicii ei. Din prieteni și invitați sunt persoane din cel putin patru partide. Ne înțelegem foarte bine cu toți. Relațiile omenești le ținem departe de politică. E sărbătoarea Aminei. Și noi toți o iubim mult!”

SErgiu Sîrbu

Într-un interviu acordat revistei noastre, politicianul ne-a dezvăluit și planurile pe care le are în legătură cu ceilalți moștenitori ai familiei. „Desigur că ne mai dorim copii. Poate nu numai unul! Personal îmi doresc mult acest lucru. Nu știu dacă soția ar fi gata. Cu părere de rău nașterea Aminei nu a trecut tocmai ideal, dar sunt sigur că durerea se uită și vor rămâne în memorie doar bucuria și lucrurile frumoase!”.

Sergiu si Ina Sîrbu

Foto: Arhiva personala

Distribuie articolul: