Deputatul Sergiu Sârbu trăieștecu intensitate emoțiile de părinte. Ieri dimineață, politicianul a împărtășit prietenilor săi virtuali, că  Amina, fetița acestuia, a rostit pentru prima oară cuvântul ”Tata”. Vezi ce mărturisește deputatul.

”Acel moment, când te trezești dimineața nu de la deșteptător, ci de la primul TATA, rostit de Amina” a scris Sergiu Sârbu pe contul său, de pe o rețea de socializare. Din mărturiile deputatului, micuța Amina rostește foarte clar și cuvântul ”mama”.

Amintim că de Paște, Sergiu Sârbu a ales pentru micuța Amina , un cadou special din partea iepurașului și anume: un scaun auto pentru bebeluși.

Deputatul declară că se simte foarte împlinit după nașterea Aminei: ”Este ceva deosebit. Nu se compară cu nimic în lume. Am înțeles că este cea mai importantă valoare din viață. Sunt fericit și sigur că m-am obișnuit. Oare este greu să te obișnuiești cu sentimentul să fii fericit indiferent de toate greutățile care ne pasc?! Mă văd un tătic fericit, un soț iubit și un profesionist la locul său!”

Recent, Sergiu și Ina Sârbu au pozat la concertul lui Adrian Ursu, desfășurat la Palatul Național.

Foto: Facebook, Vitalie Sârbu

Distribuie articolul: