Despre Sergiu Braga am aflat cu uimire la una dintre edițiile precedente ale showului Moldova are Talent, atunci când cele mai mari pasiuni ale sale erau muzica vocală de operă și motocicleta (care i-a pus viața în pericol). După ce a devenit vedetă și peste Prut, evoluând în cadrul showului „X-Factor”, tânărul s-a gândit că ar fi bine să-și facă o carieră politică. Candidând la funcția de primar de Ulmu, Ialoveni, din partea PNL, Sergiu a reușit să obțină, ieri, încrederea a mai mult de jumătate din alegători!

Despre Sergiu Braga am aflat cu uimire la una dintre edițiile precedente ale showului Moldova are Talent, atunci când cele mai mari pasiuni ale sale erau muzica vocală de operă și motocicleta care i-a pus viața în pericol. După ce a devenit vedetă și peste Prut, evoluând în cadrul showului „X-Factor”, tânărul s-a gândit că ar fi bine să-și facă o carieră politică. Candidând la funcția de primar de Ulmu, Ialoveni, din partea PNL, Sergiu a reușit să obțină, ieri, încrederea a mai mult de jumătate din alegători! 

Potrivit proceselor verbale prelucrate, noul primar al satului Ulmu a reușit să câștige încrederea a 629 de alegători, echivalentul a 54,03% dintre locuitorii cu drept de vot. Sergiu Braga are 26 de ani și devine, astfel, unul dintre cei mai tineri primari aleși în localitățile din țară, alături de: Iurcu Andrei (25 ani) – s. Buda; r-nul Călărași, Malai Nicoleta (25 ani) – s. Ghelăuza, r-nul Strășeni; Popescu Vasile (25 ani) – s. Bozieni; r-nul Hâncești și Prunici Ion (25 ani) – s. Păulești, r-nul Călărași.

Sergiu Braga posedă o pagină de artist pe rețeaua de socializare Facebook și anume acolo și-a publicat mesajele din campania electorală. Tenorul din Ialoveni a publicat, pe contul său virtual, chiar și fraudele care s-au comis în Ulmu, în legătură cu turul I al alegerilor locale. Tot acolo vedem și cum arăta artistul pe afișele de promovare, distribuite în campanie.

10629596_1633447626903739_3146407125699676772_n

Mai mult decât atât, tânărul candidat la funcția de primar de Ulmu s-a filmat și într-un spot video de promovare, prin care îndemna cetățenii să iasă la alegeri și să-i acorde votul de încredere. Localitatea Ulmu este unica din Moldova, unde alegerile din 14 iunie au fost declarate nevalabile pentru că rata participării la vot a fost mică.

Deși a devenit primar de Ulmu, Sergiu Braga cu siguranță că nu va renunța la motocicleta pe care o are acum în dotare. Mijlocul de transport este preferat nu doar de Sergiu, dar și de iubita sa, Dorina, alături de care formează un cuplu deja de un an.

10606020_1629933000588535_9124768166131188765_n

Revedeți evoluția lui Sergiu Braga la „Moldova are Talent”:

Și la showul român „X-Factor”:

Foto: facebook