Mai ieri eram cu ochii pe el dis-de-dimineaţă de fiecare dată când apărea pe micile ecrane. După aproape trei ani de televiziune, a renunţat, pentru o perioadă, la statutul de prezentator TV şi este liber profesionist. Moderează evenimente mondene sau nunţi. Ce planuri de viitor are Sergiu Bezniţchi şi ce înseamnă în viziunea lui un adevărat lider aflaţi din interviul de mai jos. Când ai luat decizia să „divorțezi” de media?

De fapt, eu n-am divorțat de media, noi doar ne-am despărțit. Să fie asta pentru o anumită perioadă de timp sau pentru totdeauna, unul Dumnezeu știe. Sașii au o vorbă bună: „Never say never”. Oricum, conviețuirea cu ea a fost una plăcută, pentru că prin ea am avut ocazia să cunosc niște oameni interesanți cu care ținem legătura și pănă azi.

Ce faci acum și cum te simţi în noua postură?

Nu există „noua ta postură”. Îmi continui viața alături de frumoasa mea soție, frumoasa mea familie, frumoasa mea țară. Mă simt minunat. Am început să mă mișc mai mult, să mănânc mai sănătos, să-mi împlinesc somnul și să muncesc pentru a-mi îndeplini visele. Vise sunt multe, viața e scurtă, păcat să irosești viața în clipe răpitoare de energie.

Ce este până la urmă împortant în viaţă, să faci ce-ţi place sau ce iţi aduce bani, sau există o cale de mijloc?

Ideal ar fi să-ți găsești slujba care te pasionează și din acel moment nu vei mai munci nici un minut din viața ta! Categoric, important este să le combini pe cele de mai sus, mai ales că, dacă ești inteligent, ai să faci bani, iar cu banii făcuți, ai să faci ceea ce-ți place. Aceasta este formula fericirii care poate fi adevărată doar păstrând echilibrul între muncă, bani, odihnă, familie și altele.

 

 

Cum au reacţionat prietenii la faptul ca nu te mai văd la TV? Apropo, s-a micşorat numarul lor odata cu „anularea” titulaturii de persoana publica?

Bineînțeles reacțiile au fost diferite. Mă amuză tare când cineva, până în ziua de azi, crede că eu ÎNCĂ sunt în vacanță! La care eu îi rog să-mi arate un angajator (vorbim de lumea angajaților) care ar da o asemenea vacanță angajaților săi. E clar că nu există. Pe mine DELOC nu mă afectează dispariția mea de la TV, iar „persoană publică” eu fără să vreau am fost și sunt. Eu am luat decizia să fiu fericit, pentru că fericirea este o decizie. Sunt fericit!

Cine sunt femeile din viaţa lui Sergiu Bezniţchi, pe care le admiri şi iţi sunt alături?

Răspunsul, probabil, nu va fi unul original, dar cele mai importante femei din viața mea sunt cele pe care le iubesc și le admir. În primul rând este vorba despre soția mea, Cristina, pe care o iubesc și îi mulțumesc Domnului că mi-a adus-o în viața mea, în al doilea rând este scumpa mea mamă, Lidia, datorită căreia sunt ceea ce sunt și îi sunt recunoscător pentru tot ce mi-a dat, Dumnezeu s-o binecuvânteze.


A treia femeia este extraordinara mea nașă de cununie, Natalia, care este un exemplu de dragoste, înțelepciune și răbdare pentru cei trei copii superbi pe care îi cresc împreună cu nașul Dorin.

Ce calităţi admiri la o femeie lider?

Mama mea are un temperament preponderant coleric. Este cel mai întâlnit tip de temperament printre liderii din toată lumea. Mama mea este un lider pe care oamenii chiar o urmează. Știe să-și țină promisiunile, știe să facă lucrurile să funcționeze și știe să țină o echipă împreună. Mama iubește oamenii, iar un lider întotdeauna asta face – iubește oamenii.

Unde te vezi peste zece ani?

Peste zece ani mă văd la noi în țară, în Republica Moldova, într-o familie unită, fericită, cu Dumnezeu în capul locului, ajutând oamenii să-și construiască viețile și să-și îndeplinească visele și călătorind prin lumea mare.

Distribuie articolul: