Nu pe scenă, ci în fața micilor ecrane, nu la “Moldova are Talent”, ci la Moldova 1, emisiunea pentru copii „Ring Star”. Cu alte cuvinte, Sergiu Beznițchi, prezentator și moderator de evenimente este, de ceva vreme, unul dintre moderatorii concursului muzical televizat „Ring Star”, difuzat duminica la Moldova 1. Acesta i-a luat locul interpretului Adrian Ursu. Vezi ce declară ambii despre această schimbare.

Sergiu Beznițchi, prezintă, alături de Evelina Vârlan concursul muzical televizat „Ring Star” la Moldova 1. Prezentatorul a ocupat locul pe care, până acum, timp de zece ani, l-a ocupat interpretul Adrian Ursu. În finalul primei emisiuni, Beznițchi a declarat că i-a plăcut mult experiența pe care a trăit-o și că va reveni la microfonul de prezentator și la ediția viitoare, peste o săptămână.

Contactat de PentruEA ca să ne spună cum a acceptat postul de prezentator al unei emisiuni pentru copii, Beznițchi ne-a declarat: “Am fost contactat de producatorul emisiunii, doamna Ecaterina Teleșcu, cu care ne știm de mai multă vreme, mi-a propus, am luat un răgaz ca să mă gândesc și am acceptat. Faptul că este o emisiune pentru copii doar m-a bucurat – este o experiență nouă pe care vreau mult să o încerc. Până la urmă fiecare dintre noi are în el un copil, iar eu vreau să nu-l pierd niciodată.”

Sergiu Beznițchi alături de colegele de platou, arhiva personala

Adrian Ursu, fostul prezentator al emisiunii, a recunoscut că „Ring Star” și „De la 5 la 10”, predecesoarea ei, au fost o etapă frumoasă din viața sa și o experiență bună ca moderator. „Fără să-mi fi propus, am devenit prietenul multor copii din Moldova, cu care țin legătura și chiar mă tutuiesc prietenește. Recunosc, simțeam că am nevoie de un alt proiect, care ar depăși limita de vârstă 6-16 ani, iar anul acesta el a venit singur”, ne-a declarat Adrian. Interpretul ne-a mărturisit că proiectul internațional “Moldova are Talent” îi oferă acel spațiu de creștere și manifestare pe care și l-a dorit: „Îmi place proiectul pentru că am contactat cu oamenii de toate vârstele, foarte diferiți și frumoși. Firesc că mi-ar fi plăcut să rămân la ambele proiecte, dar nu e posibil”, a mai adăugat artistul.

 Adrian Ursu la Ring Star, facebook.com

“Știu că este un alt coprezentator în locul meu, însă nu am avut ocazia să văd emisiunile, dar cunoscându-l din alte proiecte, știu că are simțul umorului bine dezvoltat. Sper să-l etaleze cu succes și la Ring Star. Indiferent de schimbări, mi-aș dori ca proiectul să aibă succes și în continuare”, ne-a declarat fostul prezentator Adrian Ursu.

Distribuie articolul: