„Pentru mine bralettele este un gen de sutien care oferă senzualitate, pe care trebuie să ai curajul să-l porţi. Sunt foarte interesante, unice, sexy… însă niciodată nu am înțeles de ce sunt atât de scumpe?!”, se întreabă pe blogul său Elena Postică, make-up artistă și transformatoare de orice, așa precum ăși spune ea. Elena ne-a demonstrat prin fotografii cum realizează singură, acasă, dintr-un simplu sutien și câteva accesorii, niște bralette ca la carte.

Vedeți pe pași cum a creat „minunăția de sutien care poate schimba întreaga garderobă”. Mai mult, astfel puteți economisi o mulțime de bani.
Nu aveti nevoie decât de: sutien, ață, ace, foarfece, bandă elastică și puțina îndemânare.
„Fă câteva cusături într-un sutien simplu, iar transformarea este genială și rezultatul – fantastic!”, te îndeamnă Elena pe blogul ei.
„Sunt idei simple și foarte utile. Bucățile de elastic le potrivim astfel încât să obținem designul dorit. După care tăiem 6 fâșii egale. Cel mai bine ar fi să probam sutienul, să vedem ce lungime trebuie să aiba fâșia, astfel încât să se unească cu breteau și cupa sutienului. Cusăturile se fac simple, în interior, ca să evitam liniile inestetice.”
Urmăm același principiu si pentru celelalte modele:
„E super simplu, nu-i așa? Este un proces creativ și depinde în totalitate de preferințele voastre. Puteți purta sub orice top, iar pentru un look mai discret puteți face și la spate aceste elemente”, notează Elena Postică.

Distribuie articolul: