În timp ce majoritatea gravidelor solicită ultrasonografia imediat de cum pot afla sexul viitorului bebeluș, altele pot citi o serie de indicii direct de pe propriul lor corp. Revista americană Lolwot a publicat, recent, o serie de astfel de prognoze potrivit cărora femeile însărcinate ar putea stabili sexul bebelușilor fără a vizita medicul.

Dispoziția. Dacă tinzi să fii prietenoasă, liniștită și calmă, s-ar putea să porți în interiorul tău o fetiță. Dacă ești nervoasă, supărăcioasă și ușor iritabilă, este foarte posibil să afli că vei naște un băiat!

Preferințe culinare. Pe parcursul sarcinii, preferințele culinare ale femeilor se modifică simțitor de mult din cauza schimbărilor hormonale. Dacă ți-e poftă mereu de ceva dulce, e posibil să naști o fetiță. Dacă ai poftă mereu de sărat și iute, s-ar putea să fie un indiciu că vei naște un băiat.

Aspectul pielii. Dacă ai un ten palid, pe care apar pigmentări și coșuri, s-ar putea ca la frumusețea ta să atenteze o fetiță. Se zice că băieților „le este milă” de exteriorul mamei.

Vise. Mămicile care nasc fetițe recunosc că au născut băieți și invers: dacă visează băieți, nasc fetițe.

Schimbări la nivelul sânilor. S-ar putea ca sânul stâng să fie mai mare decât sânul drept. Într-o asemenea situație, ai putea intui că vei naște un băiat. Și invers: dacă sânul drept devine mai mare decât cel stâng, în perioada sarcinii, s-ar putea să naști o fetiță.

Felul în care îți arăți mâinile. S-ar putea ca sexul copilului pe care îl porți în burtică să fie trădat de felul în care îi arăți mâinile interlocutorului tău. Dacă le îndrepți spre el cu palmele în jos, ai putea naște băiat. Dacă ții palmele orientate în sus, s-ar putea naște o fetiță.

foto: modernmom.com

foto: modernmom.com

Intuiția unui alt copil. Se zice că sexul copilului din burtică poate fi indicat de un copilaș de 3-4 ani. Dacă, în compania lui, acesta manifestă un interes sporit față de burtica ta, ai putea naște o fetiță. Din contra, se zice că gravidele care așteaptă venirea pe lume a unor flăcăi, vor atrage mai puțină drăgălășenie din partea copiilor deja născuți.

Verigheta. Ai putea lega verigheta cu un fir de ață și, îndreptând-o spre burtică, la distanța de 10 centmetri, fără ca să miști cu mâna, să observi că inelul începe să se miște spre o anumită direcție. Dacă inelul se va deplasa înainte și înaipoi, pregătește-te să cumperi hăinuțe de culoare roz. Dacă inelul repetă o mișcare circulară, s-ar putea să naști un băiat.

Cheia. O altă tradiție spune că dacă arunci o cheie, apoi o ridici de jos cu ochii închiși, ai putea afla de asemenea sexul copilului pe care îl porți în burtică. Dacă apuci cheia de vârful ascuțit, s-ar putea să naști o fetiță, iar dacă o apuci de partea opusă – ai putea naște un băiat.

Usturoiul. Se zice că dacă freci foarte gingaș o porțiune de piele cu o bucățică de usturoi proaspăt tăiat, iar pielea contnuă să miroase și după două ore, vei naște băiat. Dacă mirosul dispare cu desăvârșire, poți intui că în interiorul tău crește o fetiță!

Distribuie articolul: