Sexul îți lasă urme, și nu e vorba aici doar de zgârieturi și vânătăi. Sexul te calmează, te face să zâmbeșți, să fii mai voioasă, mai încrezătoare, mai sănătoasă, mai într-o mie de feluri. Dar sunt câteva urme pe care sexul le lasă pe oricine. Uite semnele la care să fii atentă, că să-ți dai seama când prietenele tale cele mai bune tocmai au făcut sex.


Fericirea

Fericirea este primul indiciu la care se gândesc majoritatea oamenilor. Nu e vorba de fericirea aceea pe care ai vrea să o strigi de pe acoperișul unei clădiri, ci de aceea care se vede în lucrurile mici. Nu ți s-a părut niciodată că oamenii cu vieți sexuale active sunt mai fericiți decât cei care fac sex ocazional? Acest lucru se datorează faptului că sexul de două ori pe săptămâna te face mai fericită cu 55%.

Strălucirea

O altă urmă foarte des întâlnită a sexului este strălucirea de pe chipul femeii. Iar sclipirea această nu e dată doar de o privire brusc mai pătrunzătoare, ci și de faptul că efortul fizic îi permite sângelui să circule cu intensitate mai mare în obraji. Naturalețea aceasta, împreună cu strălucirea din ochi și vitalitatea de pe chip sunt toate piese care compun puzzle-ul strălucirii de după sex.

Nepăsarea

Un aspect mai neplăcut este nepăsarea pe care o lasă o partidă bună de sex în urmă sa. Odată ce nivelul endorfinelor a crescut, corpul ei va conștientiza mai mult ca niciodată cât de enervante pot fi anumite aspecte ale vieții de zi cu zi. Cu toate acestea, cum tocmai a făcut sex, nu îi pasă. La unele femei, nepăsarea e dusă la extreme, făcându-le să trăiască în colivia lor de zâmbete și orgasme, fără să le mai pese, măcar pentru o zi, de ceea ce se întâmplă în jur.

Look mai îngrjit

Dacă nu a fugit din camera de hotel cu tricoul lui pe ea direct la serviciu, atunci vei observa cu siguranță că look-ul ei este diferit după sex. Sexul alungă tensiunea din mușchi și face sângele să circule mai bine prin organism, iar asta va face orice femeie să arate mai sănătoasă. În plus, odată ce a văzut cât de admirată și iubită poate fi, realizează că este frumoasă. Sexul te face să te simți mai frumoasă, iar aceasta se vede mai tare decât o tunsoare extravaganță. Așadar, se va aranja puțin mai mult, își va lua haine pe care nu are mereu curaj să le poarte, va zâmbi mai mult.

Sursă: divahair.ro

Distribuie articolul: