Rețelele de socializate continuă să compromită tot mai mulți oameni. După ce și-a făcut un selfie cu organe omenești, o studentă la medicină, din orașul rus Kazan a distribuit fotografia pe internet și a lansat un adevărat scandal la începutul acestei luni. După ce scandalul a devenit public, tânăra a părăsit orașul, iar conducerea Colegiului de Medicină la care își făcea studiile, solicită acum efectuarea unei examinări medico-legale psihiatrice.

Studenta a trezit scandalul după ce s-a angajat part-time la centrul traumatologic de la un spital clinic din Tatarstan, după cum informează publicația rusă „Argumenty i Fakty”.

Sursa citată informează că tânăra pe nume Gulianaz Yalalova este studentă în anul III la Colegiul de Medicină din Kazan și are 20 de ani.

Acum câteva zile, în fotografia pe care a publica pe Instagram, tânăra se afișa cu zâmbet pe față, ținând în mâini o splină reală. La colaj a fost adăugată și fotografia cu trauma puternică a pacientei, iar la locația fotografiei a fost indicat centrul traumatologic la care Gulianaz a fost angajată.

Organele, se pare, aparțineau unei tinere de 16 ani, care s-a stins după ce ar fi sărit de la etaj. În fotografii, Gulianaz ar fi fotografiat dovezile care confirmă că tânăra s-ar fi suicis din cauza unor probleme psihice.

În scurt timp, fotografia a devenit virală pe internet, fapt care a motivat-o pe Gulianaz să o șteargă din arhiva personală. Ministerul Sănătății al Tatarstanului a declarat, în scurt timp, că ațiunea tinerei contravine Codului Etic al meseriei sale.

Serviciul de presă al spitalului clinic traumatologic a refuzat să comenteze acțiunea tinerei de 20 de ani, care era angajată în calitate de femeie de serviciu. Nici directorul Colegiului de Medicină la care își face studiile tânăra nu înțelege cum a putut avea loc acest incident.

Mai mult decât atât, acesta solicită ca studenta să fie investigată de psihiatru, astfel că Gulianaz riscă să fie exmatriculată sau spitalizată în cadrul unei instituții medicale de psihiatrie.

Foto: AIF.RU

Distribuie articolul: