Modelul moldovean Xenia Deli urmează să joace astăzi nunta pe insula Santorini, din Grecia, cu milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Presa din grecia dezvăluie că la sărbătoare au fost invitaţi 150 de prieteni ai mirilor, persoane cunoscute din Egipt, Turcia, Rusia şi Grecia. Iată lucrul care îi unește pe cei doi miri, diferența de vârstă dintre ei fiind de peste 35 de ani.

Din culisele nunții

Dezvăluirile legate de nunta Xeniei Deli au fost făcute de presa din Grecia. Fabrica de vin „Santo Winery”, din localitatea Pyrgos, se pare că va fi locul petrecerii pentru mai bine de 150 de nunțași invitați să sărbătorească evenimentul. „Santo Winery” are una dintre cele mai frumoase vederi din Santorini. Localul se află pe cel mai înalt punct din Pyrgos și este unul dintre cele mai populare locuri de nuntă. Astfel, aici cuplul va face schimb de jurăminte de iubire veșnică în fața oaspeților și apoi va urma recepția de nuntă, notează Moldova.org.

Înainte de nuntă, Xenia Deli a petrecut cu burlăcițele, iar imaginile au fost postate pe Instagram.

Xenia Deli

Presa din Grecia scrie că sărbătoarea va fi una de lux şi cu mai multe surprize – focuri de artificii, dansuri din buric, care va continua duminica, cu o petrecere pe plaja în Perivolos. Nunta va costa circa un milion de euro. Mirii au rezervat invitaţilor camere în cele mai bune hoteluri din Vedema, Grace, Mystique, cel din urmă aflându-se în lista celor mai frumoase 20 de hoteluri din Europa.

Mirele – Osama Al- Sharif

Ambii sunt „self-made”, asta însemnând că bogăţia lor nu a provenit din bani sau averi moştenite, ci şi-a agonisit-o cu propriile puteri. Acest lucru se pare că îi unește pe miliardarul de 62 de ani și basarabeanca de doar 26 de ani, căsătoria cărora are loc astăzi.

Citește și: Xenia Deli și-a arătat în premieră mirele! „Regele meu, mândria mea și sufletul meu”

Osama Al- Sharif este un lider în atragerea investitorilor străini în Egipt. Este preşedintele grupului „Amiral”, companie specializată în extragerea şi procesarea magneziului. Are afaceri în domeniu transportului naval şi logistică. Îşi gestionează afacerile, călătorind între Egipt, Iordania, sudul Franței și Elveția. Prietenii îl caracterizează drept o persoană foarte generoasă, cu inima deschisă şi un… admirator al Greciei. Aceştia chiar au dezvăluit că pentru dragostea acestuia faţă de tot ce este grecesc l-au poreclit „Zorba”.

Xenia si mirele

Mireasa – Xenia Deli

Xenia Deli, moldoveanca născută în Tighina, trăieşte de mai mulţi ani în Statele Unite. Modelling-ul nu s-a aflat niciodată pe lista sa de priorităţi însă, un fotograf „care a văzut ceva special l-a ea” i-a deschis calea în lumea modei.

Vezi și: Presa din Grecia: Xenia Deli se căsătorește cu un milionar de 62 de ani

Astfel, Xenia a fost model pentru celebra casă modă Victoria’s Secret şi a avut contracte substanţiale cu companii de renume, printre care Bare Neccesities, Fredericks şi Beach Bunny. Deli a apărut pe coperta revistei „Sports Illustrated” şi a fost numită de jurnaliştii ziarului spaniol „El Mundo” „femeia cu cel mai frumos posterior din lume”.

Sursa: Moldova.org

Distribuie articolul: