Selena Gomez e o sursă inepuizabilă de controverse. După ce s-a spus despre ea ba că e grasă, ba că nu poate să-și ia gândul de la Justin Bieber, a fost din nou luată în vizor. Motivul? Cea mai recentă apariție a ei la un eveniment monden, la care a purtat o rochie extrem de îndrăzneață. 

Selena se află în plin proces de promovare a filmului Hotel Transylvania 2. Cântăreața a purtat o rochie roșie, care lăsa să i se vadă piciorul până sus și decolteul. Dar nu faptul că era descoperită a creat controverse, ci o fotografie în care apare alături de colegii de platou.

Ea s-a fotografiat alături de Adam Sandler și Kevin James, iar toată lumea a observat ceva ciudat. În timp ce Selena are o ținută de gală, cei doi actori sunt îmbrăcați sport. E clar că Selena e complet din ”alt film” alături de ei.

Ceea ce i-a scandalizat pe fani e o problemă mai veche și delicată a divelor de la Hollywood. În timp ce bărbații sunt foarte relaxați cu privire la aparițiile publice, femeile simt o presiune uriașă de a arăta tot timpul perfect.

selena

Sursa

Distribuie articolul: