Mihai Bălan, şeful Serviciului de Informaţii şi Securitate şi tatăl lui Dan Bălan a închiriat maşina de serviciu ca să-şi ducă soţia la nunta fiicii lor, Sanda Bălan. Socrul cel mic spune că a plătit pentru asta peste 3000 de lei.

Declaraţia a fost făcută de Şeful SIS după ce vineri, la nunta fiicei sale, tanti Ludmila şi-a făcut apariţia într-un automobil cu girofar, de la locul de muncă al soţului său, potrivit PRO TV. Chiar dacă a plătit bani buni pentru asta, şoferul maşinii a dus-o pe soţia acestuia prea departe de uşa localului şi aceasta a fost obligată să meargă prin zăpadă, încălţată în pantofi cu toc.

tanti Ludmila la nunta ficei 

Mihai Bălan a spus că a plătit pentru chiria maşinii peste 3700 de lei. “Soţia mea, Ludmila Balan a venit cu maşina mea de serviciu, însă eu am achitat chiria pentru ea. Am plătit 3758 de lei”, a specificat Bălan.

Directorul SIS afirmă că orice angajat al instituţiei poate să inchirieze o maşină de serviciu. 
Sanda Bălan şi Dumitru Rusu 

Amintim că şeful SIS şi-a măritat fiica de 27 de ani cu alesul inimii sale, Dumitru Rusu, cu care formează un cuplu de mai bine de şapte ani. Nunta a avut loc vineri, în cel mai luxos local din capitală, iar la ceremonie a cântat şi fratele miresei, Dan Bălan.