Moldoveanca Xenia Deli – imagine recunoscută a brandului Victoria’s Secret, a devenit, cu câteva zile în urmă, actrița principală a videoclipului lui ”T-killah”, de la noua sa piesă – ”Привет как дела”. Despre unde au avut loc filmările și despre cum apare Xenia, în producția cântărețului, aflați în continuare.

După ce s-a filmat, în Maldive, în videoclipul lui Ionel Istrati, la piesa ”Wake me up”, Xenia Deli a atins noi performanțe actoricești.

De data asta, Xenia a acceptat provocarea de a se filma în Amsterdam, alături de interpretul rus  ”T-killah”.

În videoclipul piesei scrise de Денис Ковальский și Jarl Nielsen, modelul de la ”Elite Model Management Los Angeles” apare, precum ne-am obișnuit să o vedem: îmbrăcată în lenjerie intimă și pozând în ipostaze dintre cele mai seducătoare.

În acest video, puteți urmări cum au avut loc filmările pentru noua piesă:

Produs de compania ”Avatar”, din Los Angeles, videoclipul cântărețului ”T-killah” atrage prin calitatea imaginii, dar și atractivitatea diverselor locații, în care au loc filmările.

Interpretul Aleksandr Tarasov a rămas de-a dreptul încântat de farmecul și frumusețea modelului basarabean, Xenia Deli. Urmăriți videoclipul de la piesa ”Привет как дела”:

Foto: Facebook.com, hot.ru, www.eg.ru, starandstar.ru, super.ru

Distribuie articolul: