În vacanța de iarnă, interpreta Tatiana Heghea e, la propriu, mai aproape de Soare. Frumoasa basarabeancă se odihnește la o stațiune de schi din Italia și savurează în fiecare zi peisajele alpine incredibil de frumoase. Interpreta a cucerit, cu exteriorul său, ochii italienilor, așa că a acceptat provocarea de a se fotografia în cadrul unei ședințe foto pe vârful munților Alpi. Ce frumusețe a ieșit din această ședință foto extremă, vedeți mai jos.

„Neața, lume! E una din cele mai extreme ședinte foto de la început de an. Sută la sută live. Alpii au început să se topească! Vouă, vă doresc o duminică frumoaă si fierbinte!”, mărturisea Tatiana Heghea, în această dimineață, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Frumoasa interpretă nu doar că s-a odihnit în munții Alpi, pentru care nutrește sentimente aparte, ci a acceptat să pozeze chiar pentru stațiunea de schi în care s-a odihnit și a respirat aerul montan. 

Pe jumătate îmbrăcată în costum de baie – pe jumătate – în căciulă din blană și echipament montan, Tatiana a participat la o ședință foto plină de lumină și un albastru indescriptibil al cerului.

Frumoasa basarabeancă a cucerit italienii cu trăsăturile sale frumoase, iar vacanța alpină, în Skiarea CAMPIGLIO DOLOMITI DI BRENTA i-a adus doar motive de fericire.

Foto: Facebook, Skiarea CAMPIGLIO DOLOMITI DI BRENTA

Distribuie articolul: