Sanda Filat a fost mereu apreciată pentru armonia și frumusețea interioară de care dă dovadă. Reușește să ducă o viață împlinită, să fie împăcată cu sine și să primescă zilnic fericirea pe care, la rândul ei, o dăruiește celor din jur. Care este secretul ei și cum îi reușește, ne-a spus și nouă.

Prezentă în cadrul emisiunii Alb&Negru, unde a vorbit despre Festivalul Internațional Bach, viața ei și alte proiecte în care este implicată, Sanda Filat a fost întrebată și care este secretul ei, cum îi reușește să arate atât de bine și să fie mereu într-o perfectă armonie cu sine. 

„Îmi aduce mare satisfacție să fac lucruri de care să beneficieze și alții, să mă implic în proiecte care pot ajuta oamenii, pot duce la dezvoltarea unui domeniu sau a ceva. Un exemplu frumos este show-ul Din INIMĂ: am primit invitația de a-i susține pe producătorii autohtoni și am răspuns pozitiv, pentru că îmi dau seama că asta chiar îi ajută, îi promovează, îi stimulează. A fost o experiență frumosă!”, conchide Sanda.

 Sanda Filat

„Atunci când faci lucrurile din inimă și le faci cu plăcere, atunci ai o experieță frumoasă, o viață împlinită. Atunci când ai oamenii dragi lângă tine, care te susțin și pe care tu îi susții, când oferi cu siguranță vei primi înapoi, și eu primesc cu drag… acesta este secretul – nu-i niciun secret”, a mai adăugat zâmbind președintele Fundației Bach.

 

Amintim că Sanda Filat a lansat recent, la Chișinău, pe lângă festivalul de muzică ajuns la cea de-a patra ediție, Fundația Bach. Prin aceasta, Sanda își propune să susțină tinerele talente din republică și să contribuie la reparația edificiului Sălii cu Orgă din Chișinău.

Distribuie articolul: