Veronica Suruceanu este omul a cărui energie nu se mai termină, iar cel mai important este că ea nu se plânge pentru somnul lipsă și oboseală. Mai mult, este fericită pentru bucuria la care este onorată să asiste și caută mereu să își facă munca cu multă dăruire și profesionalism. Îmbină perfect muzica și moderarea evenimentelor, iar despre ritmul în care „zboară” de la o petrecere la alta, atunci când are câte 5 pe săptămână, ne spune chiar ea.

Numai lunea nu am avut nuntă sau cumetrie

Se fac mai mult de 10 ani de când moderez și cânt la petrecerile celor care binevoiesc și mă invită la evenimentul sufletului lor. În ultimii ani evenimente de familie (nunți, cumetrii) nu se joacă doar în weekend ci și în celelalte zile ale săptămânii (marți, miercuri, joi)… Astfel, în plin sezon cam întreaga săptămâna fac parte din povești frumoase de viață, organizând ca la carte evenimentul, moderându-l și cântând melodii de petrecere, dragoste și dor…

Vezi și: Scapă de grijile unei petreceri! 90% din reușita ei stă în mâna moderatorului (Video)

Veronica Suruceanu

După două ore de somn… ținută nouă, tocuri înalte, spatele drept, zâmbet proaspăt și sunt gata de altă nuntă…

Recunosc că pe alocuri este obositor să muncești până dimineață… Revin de la o sărbătoare, reușesc să ațipesc vreo două ore (zâmbește…) și din nou încep pregătirile: merg la coafor, la make-up, ținută nouă, tocuri înalte, spatele drept, zâmbet proaspăt, dispoziție de sărbătoare și sunt gata de altă nuntă… Și în acest ritm câteva zile la rând! În schimb această oboseală ușoară este atât de plăcută și e atât de frumos să știu că anume eu am avut frumosul prilej să împart emoții, bucurii, momente unice cu sărbătoriții, lucru pentru care mă simt foarte onorată. Pe această cale vreau să le și mulțumesc tuturor clienților mei cărora le-am fost alături, pentru faptul că au avut încredere în mine și și-au încredințat unicul eveniment din viața lor.

Când oamenii mă privesc cu satisfacție și îmi mulțumesc pentru muncă mea – atunci sunt cea mai fericită

Experiență întotdeauna își spune cuvântul – după ani buni în față publicului am reușit să capăt încredere, să-mi exprim cu lejeritate ideile, să transmit emoția și entuziasmul persoanelor care m-ascultă. Atunci când oamenii îmi zâmbesc larg, când mă privesc cu satisfacție și îmi mulțumesc pentru munca mea – atunci sunt cea mai fericită! Astfel agendă mea pentru anul 2017 este plină cu evenimente frumoase, care cu siguranță peste ani rămân memorabile și se transformă în adevărate legende…, rezervările pentru 2018 au început demult, iar asta mă motivează să continui în același ritm.

image (49)

Îmi construiesc repertoriul după suflet și după cererea publicului

Nu cred că aș putea să moderez și să nu cânt sau invers. Deja atât de bine le-am compilat pe ambele încât nu-mi imaginez viața fără de muzică, spre exemplu. Am în repertoriu la moment patru melodii proprii, ale căror texte îmi aparțin. Sunt foarte mândră că pentru trei dintre ele am reușit să filmez și videoclipuri – cartea de vizită a unui cântăreț. O să continui să îmi construiesc repertoriul propriu după sufletul meu, dar și după ceea ce solicită lumea, pentru că eu anume lor le cânt cu mare drag! Bineînțeles că urmează melodii noi, scenarii noi și lansări frumoase.

Citește și: O idilă despre măritiș, în noul videoclip al unei interprete de folclor de la noi (Teaser)

Veronica Suruceanu

Mămica mea e cea care culege laudele ascultătorilor

Familia se bucură foarte mult de realizările mele, iar eu de susținerea și înțelegerea lor. Mămica mea e cea care culege laudele ascultătorilor și este foarte mândră. Este foarte important sprijinul moral al celor dragi, al celor care vor fi mereu cei mai sinceri critici – ei mă susțin, mă încurajează și mă motivează să fac în continuare lucruri frumoase. Sunt absolut convinsă că peste ani viața mea v-a fi mult mai colorată, mult mai frumoasă, mult mai plină de oameni dragi, frumoși și binevoitori, de muzică, de poezie și de tot ce e frumos…

Veronica Suruceanu

Foto: Arhivă personală