Există câteva trucuri foarte simple, care pot transforma orice bărbat într-un partener foarte atrăgător, spun specialiștii. Vezi care sunt detaliile de care trebuie să țină cont bărbații.

Puţini ştiu că femeile sunt foarte atrase de culoarea roşie. Este considerată un simbol al puterii, spun cercetătorii de la Universitatea din Rochester.

De asemenea, femeilor le plac bărbaţii care sunt neraşi. Acest detaliu sugerează maturitate şi masculinitate, spun experţii.

leo

Postura, adică poziţia corpului, este şi ea foarte importantă. Femeilor le plac bărbaţii care stau drept, nu cei cocoşaţi, gârboviţi, spune medicul Jeremy Nicholson.

În mod surprinzător, zâmbetul nu este printre gesturile care să facă un bărbat să pară mai atrăgător.

Cercetătorii de la Universitatea British Columbia spun că femeile se simt mai atrase de bărbaţii care zâmbesc foarte puţin şi care au o figură serioasă, dură.

robert

Dacă până aici totul părea să fie simplu şi comod, ei bine, bărbaţii nu scapă de sport! Trebuie să aibă muşchi dacă vor să facă o bună impresie.

Transpiraţia inevitabilă în timpul antrenamentului fizic nu este o problemă, dimpotrivă. O substanţă chimică din transpiraţie, androstadienona, este un adevărat afrodisiac pentru femei, spun experţii de la Universitatea California.

Voi ce credeți?

Sursa: descopera.ro

Sursa foto: twilightfansitalia.com, khojakhujee.com, annehelenpettersen.com, diregiovani.it

 

Distribuie articolul: