Ieri, 23 ianuarie, crema Chişinău-ul a fost chemată să serbeze un an de bune maniere. Gazda evenimentului, Dorina Arsene şi-a întâmpinat cu drag oaspeţii şi a oferit o seară pe cinste. În centrul atenţiei au fost copiii, care au recitat poezii şi au jucat un minispectacol… toate de dragul bunelor maniere. S-a vorbit despre bunele maniere în societate,la masă,cum să te îmbraci adecvat şi cum să saluţi corect. Bunele maniere au fost punctul de atracţie al serii care a reunit peste 70 de invitaţi.Cei mai speciali invitaţi au fost copii. Ei au recitat poezii,au jucat un minispectacol despre bunele maniere şi şi-au demonstrat abilităţile acumulate timp de un an la şcoala bunelor maniere.

Potrivit organizatoarei,Dorina Arsene, prin acest eveniment şi-a dorit să demonstreze că manierele sunt necesare tuturor, indiferent de vârstă: „vrem să spargem gheaţa şi să spunem ca nu doar copii au nevoie de bune maniere, dar şi maturii. De fapt, am vrut să arătăm că acolo unde este loc de maturi este loc şi pentru copilaşi. Ne dorim să avem copii cât mai manieraţi şi părinţi care înţeleg importanţa bunelor maniere”.

La seara manierelor elegante și unele interprete și-au adus odraslele:Corina Ţepeş, Roxana și surorile Nona şi Violeta Marian. Artista poporului, Mariana Bahnaru împreună cu notarul, Viorica Nagacevchi şi prezentatorea, Rita Ursalovschi, au ţinut să sublinieze necesitatea şi importanţa manierelor elegante pentru societatea noastră.

Rita Ursalovschi a specificat că „e mult mai util să înveţi cum să te comporţi la masă, cum să discuţi pe anumite teme, decât să pierzi două ore privind un serial la tv”.

Evenimentul a celebrat un an de activitate a unei şcoli de bune maniere din capitală. Aceasta  oferă cursuri de bune maniere pentru copii şi maturi.

Distribuie articolul: