Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, astăzi, 14 februarie, 2014, în Parcul Afganez din sectorul Râșcani, va avea loc evenimentul cultural cu genericul ”Seara Lampioanelor de Ziua Îndrăgostiților – 14 februarie”. Dacă iubești, ești așteptat cu pereachea pentru a trimite spe cer dorința inimii tale.

De Ziua Îndrăgostiților, chișinăuenii sunt invitați să participe la evenimentul ”Seara Lampioanelor de Ziua Îndrăgostiților” și să lanseze lampioane zburătoare în cer împreună cu jumătățile lor. În cadrul evenimentului se așteaptă în jur de 150 de participanți ce vor lansa în masă lampioane.
Cuplurile vor putea lansa în cer lampioane în formă de inimă creând o atmosferă magică și minunată, în timp ce sute de inimi se vor înălța în cer.

lampioane de Sf valentin

În cadrul evenimentului pentru participanți va fi organizată o seara magică de lansare a felinarelor zburătoare, muzică, precum și multe alte surprize plăcute. Lampioanele vor putea fi achiziţionate în Parcul Afganez de la chioşcul special amenajat. Pentru a fi lansate, lampioanele trebuie manevrate de două persoane!

Evenimentul se va începe de la ora 19:30, iar înscrierile se pot face pe Pagina de Facebook a evenimentului. Evenimentul este organizat de Lampioane ”Creative”.