Pe 28 decembrie, sala Palatului Național a fost gazda unui eveniment de excepție, cu muzică populară, muzică ușoară, dans, voie bună și multe aplauze. Spectacolul de Revelion „Aprindeți luminile” a adus pe scenă interpreți de valoare, voci impresionante, instrumentiști talentați și dansatori iscusiți.

Pe scenă a evoluat Ansamblul de cântece și dansuri populare „Fluieraș” și Formația „Ethno Republic”. Cele două ansambluri au acompaniat interpreți de muzică populară și de muzică ușoară. La ambele categorii, melodiile au fost cântate impecabil de instrumentiștii talentați. Dansatorii din Ansamblul „Fluieraș” au cucerit publicul prin originalitate și mișcări executate cu iscusință.

Aceste rezultate sunt meritul dirijorilor Edgar Ștefăneț, Marcel Ștefăneț și al coregrafului Iurie Bivol. Profesionalismul și pasiunea acestor oameni ai artei s-au simțit pe tot parcursul serii.

Artiștii de pe scenă s-au bucurat de ropote de aplauze din partea publicului: Adriana Ochișanu, Nicolae Glib, Maria Iliuț, Cornelia Ștefăneț, Iulian Corochi, „Brio Sonores”, Cristina Scarlat, Adrian Ursu, Adriana Babin (nai), Ansamblul „Crenguță de iederă”, condus de Maria Iliuț și Show ballet-ul „Black & White”, coregraf – Iulian Țurcanu.

În spatele scenei a muncit regizoarea Svetlana Frumusachi alături de o echipă întreagă de profesioniști. „Aprindeți luminile” a fost ultimul concert al anului de la Palatul Național, organizat de OCI „Moldova Concert”. Organizația transmite tuturor gânduri bune și urări de fericire, pace, sănătate, invitând spectatorii la concertele din 2022.

Foto: Moldova-Concert