Doi interpreți din Republica Moldova, și nu niște artiști oarecare, și-au întrecut vocile în marea competiție a talentelor vocale din tot spațiul românesc. Tatiana Heghea și Serj Kuzercoff – ambii afirmați câtuși de puțin pe scena de acasă au încercat „marea de voci” cu farmecul propriu. I-a reușit doar Tatianei, iată de ce!

Tatiana Heghea a părut pe scenă învăluită de mister și punându-se accentul pe cât de sexy este tânăra concurentă de la Eurovision 2014. Tatiana este interpreta la care Smiley a regretat că nu s-a întors: „Astăzi păcătuiesc doar cu privirea”. Loredana este unicul jurat care a întors scaunul către basarabeancă, prinmind-o astfel în echipa sa, unde, de altfel, mai este un interpret relativ cunocut de la noi, Valentin Uzun (liderul formației Tharmis). 

Tatiana Heghea

Heghea

Heghea

Cel de-al doilea basarabean care și-a încercat norocul l-a concursul vocilor de la ProTV este finalistul primului show de talente din Republica Moldova – MoldStar – Sergiu Cuzencov. Din păcate, niciunul dintre jurați nu și-a întors scaunul către el în timpul interpretării, în semn că și l-ar dori printre membrii echipei sale.

SErj

Astfel, Tatiana heghea devine, precum menționam, a doua basarabeancă în lista de concurenți din echipa Loredanei și cea de-a treia participantă din Republica Moldova calificată pe mai departe la Vocea României. Precizăm că la una dintre precedentele audiții, Elena Javelea a fost cea primită de Tudor Chirilă în echipa sa.