După marele succes pe care l-a avut la X Factor Ucraina, când a lăsat jurații cu gura căscată, basarabeanul Max Fall a revenit acasă, iar ieri seară a mers la emisiunea Veranda pentru a vorbi despre sine și despre evoluția sa în concurs.

„Cred că este un început, iar în continuare va fi și mai interesant decât a fost. Să vă spun cinstit, m-au apreciat toți. Totuși, pentru mine a contat cel mai mult ce a spus Meladze – un producător de mare valoare, cu o mulțime de hituri și piese interesante.

Mi-a spus că e foarte bine că am voce și a accentuat că pentru el contează foarte mult și aspectul fizic. Fetele din ViaGra sunt toate frumoase. Poate că și asta a jucat un rol, însă eu niciodată nu m-am socotit prea frumos.

Mulți dintre cei care au privit X Factor Ucraina îmi spun că sunt fiul extraconjugal al lui Jared Leto. 🙂

Anul trecut am fost și în România la X Factor, dar am făcut parte dintr-o trupă. În acest an am fost și la preselecțiile Eurovision.

În Ucraina am ales să cânt „Kings and Queens” nu pentru că semăn cu Jared Leto, ci pentru că trupa se bucură de mare succes și în Ucraina, dar și Rusia. În următoarea etapă, vom cânta deja o piesă aleasă de jurați”, a mărturisit Max, în cadrul emisiunii.

cats

Foto: captură video

Distribuie articolul: