Frumusețea se transmite genetic. Ne-am convins de acest lucru atunci când vă arătam cine este mama Verei Brezhneva și ne convingem o dată acum, când am surprins-o, pe Instagram, pe mama interpretei Lady Gaga. Mama lui Stefani Joanne Angelina Germanotta este de asemenea blondă, poartă ochelari și seamănă izbitor de mult cu fiica sa mai mare!

În febra pregătirilor de nuntă, Lady Gaga a decis că a venit momentul să se laude cu felul în care arată mama sa. Până acum câteva zile, vedeta nu era tipul de persoană care să afișeze pe Instagram fotografii cu persoanele apropiate, pentru a nu a atrage prea mult atenția presei.

Cynthia Louise, supranumită „Cindy”, este femeia care i-a dat viață neordinarei Stefani Joanne Angelina. S-a născut în 1955, deci în acest an împlinește exact 60 de ani. Asta, în condiția în care Lady Gaga va împlini 30 de ani abia anul viitor.

Vedeta și-a surprins mama în timp ce aceasta ațipise pe o canapea. „O iubesc pe mama mea frumoasă”, spune cântăreața, în descrierea fotografiei.

foto: Instagram

foto: Instagram

Tatăl interpretei este Joseph Anthony „Joe” Germanotta  – deținătorul unei afaceri în spațiul virtual.

foto: entertainmentwise.com

foto: entertainmentwise.com

Lady Gaga nu este singurul copil din familie, pentru că are și o soră mai mică, pe nume Natali, născută în 1992. Aceasta studiză fashion-ul.

foto: artimagesfrom.com

foto: artimagesfrom.com

Distribuie articolul: