Cheesecake-urile reprezintă de fiecare dată un alint al papilelor gustative, iar dacă nu ai deprins încă secretul preparării acesui desert minunat, îți propunem mai jos o rețetă care nu necesită coacere.

Ingrediente necesare:

  • 175 gr. de biscuiți cu graham
  • 125 gr. de unt topit
  • 400 gr. de brânză fină
  • 400 gr. de lapte condensat
  • 1/2 lingurițe de extract de vanilie
  • 1 linguri de suc de lămâie și coaja rasă a unei lămâi

Modalitate de preparare: 

Fărâmițează bine biscuiții cu un robot de bucătărie, adaugă peste ei untul topit și toarnă amestecul moale într-o tavă potrivită pentru cheesecake-uri. Pentru a presa mai bine aluatul, poți folosi fundul unei căni.

Amestecă bine cu un mixer brânza fină și continuă să amesteci adăugând laptele condensat. Adaugă două linguri de suc de lămâie, extractul de vanilie și coaja mărunțită. Amestecă bine ingredientele.

Toarnă amestecul de brânză în tavă și uniformizează suprafața cu o spatulă.

Cheesecake-ul nu se va coace, ci se va pune la rece pentru minim 6 ore. Detalii:

Foto: captură video

Distribuie articolul: