Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă și sunt apreciați pentru sinceritatea, dar și felul lor de a fi. Chiar dacă sunt ambii prinși în diverse activități, Adrian Ursu și soția sa, Irina Negară știu cum să trăiască din plin și viața de familie. Se iubesc ca-n prima zi și nu uită să își arate unul altuia dragostea ce și-o poartă.


Au demonstrat-o și pe Instagram, acolo unde Irina a postat o poză în care senzualitatea și romantismul sunt cele două caracteristici de bază. În imagine, cei doi apar în ipostaze tandre și par a fi extrem de fericiți împreună:

„Parcă suntem miri”, a comentat Irina Negară.

Публикация от Irina Negara (@irinanegara)

În scurt timp, fotografia a reușit să adune sute de like-uri și comentarii. Într-unul dintre ele, un admirator al cuplului le-a sugerat și o maximă care li s-ar potrivi de minune: „Bărbatul bijuterii nu poartă, cea mai mare bijuterie este soția sa”.

Citește și: Adrian Ursu și Irina Negară au trăit emoțiile primului matineu al fetiței lor! Vezi cum s-au costumat fericiții părinți (FOTO)

Și pagina de Facebook a interpretului este plină cu poze în care este alături de soția sa. De curând, Adrian și Irina au petrecut câteva zile la Paris, acolo unde artistul a mers cu ocazia unui eveniment la care a participat. Admiră-i în călătoria de vis pe care au avut-o:

Foto: Instagram.com, Facebook.com