Se întâmplă mai rar ca la grupul de îngerași ai brandului american de lenjerie intimă „Victoria's Secret” să se alăture modele de origine rusă. Spunem asta, pentru că zilele trecute am aflat despre accderea la echipa de modele a unei a doua rusoaice din istoria fashionului. Cine e noua angajară a brandului, aflați mai jos.

Tânăra care a acces la clasa de „îngerași” se numește Ekaterina Grigorieva și este unul din cele 10 modele, care au semnat cele mai noi contracte cu brandul de lenjerie intimă, scrie Fashionista. De ce este o noutate contractul rusoaicei? Pentru că Ekaterina este al doilea model de origine rusă, din istorie, care semnează o colaborare cu brandul creator de lenjerie.

foto: thelionsblog.com

foto: thelionsblog.com

Pe lângă Grigorieva, la Victoria’s Secret au mai „aterizat” și alte nume sonore din industria fashion-ului: Taylor Hill, Elsa Hosk, Martha Hunt, Jac Jagaciak, Stella Maxwell, Lais Ribeiro, Sara Sampaio, Romee Strijd, dar și Jasmine Tookes. Acestea s-au alăturat unor modele care au creat adevărate legende în istoria brandului. Ne referim aici la Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Kate Upton sau Candice Swanepoel.

foto: wearesodroee.com

foto: wearesodroee.com

Grigorieva este originară din regiunea Murmansk, orașul Olenegorsk. Aceasta a crescut într-o familie de militari ruși și și-a făcut studiile în domeniul marketingului. Ekaterina și-a câștigat popularitatea după ce a ajuns în top 10 la concursul „Miss Rusia 2012”, dar și după participarea sa la un show de top-modele, acolo unde a ocupat locul secund. Actualmente, Kate (așa e numită în presa străină) locuiește la New York.

foto: ptt.cc

foto: ptt.cc

În ultimii ani, brandul de lenjerie intimă s-a confruntat cu o serie întreagă de plecări ale modelelor. Printre supermodelele care au decis să-și aleagă alte priorități, în viață, se numără Giselle Bundchen, Miranda Kerr și Heidi Klum. Prima rusoaică angajată la această companie a fost Anna (Anne) Vyalitsyna. Fiecare dintre modelele angajate în trecut la acest brand și-au creat o adevărată carte de vizită din cariera pe care și-au făcut-o la Victoria’s Secret.

foto: hawtcelebs.com

foto: hawtcelebs.com

Modelele acestui brand au început să fie numite „îngerași”, pentru că la prezentările anuale ale colecțiilor, acestea defilează purtând în spate aripi decorative, imense. Brandul și-a făcut prima prezentare în 1995, la New York și a fost înființate către un bărbat pe nume Roy Raymond.

Distribuie articolul: