Deși deja se pregătește pentru marele eveniment – venirea pe lume a bebelușului ei, interpreta Ciara nu a ezitat să-și expună burtica într-un pictorial foarte îndrăzneț. În fotografiile realizate de Carlos Serrao într-un studiou foto din Los Angeles, starul pop care a câștigat Premiul Grammy își afișează burta de opt luni în diverse ipostaze sexy.

Se simte suficient de bine ca să nu trebuiască să se întrebe dacă abdomenul este ok, spune ea: „Nu-mi place să fie chiar totul atât de perfect”. La 28 de ani, cântăreața are doar o burtă ceva mai mare decât ar fi normal. Și-a păstrat bine formele, iar blugii din garderoba iubitului său pe care acum îi îmbracă, îi subliniază și mai bine statutul superstar.

 Ciara

„Acesta este unul dintre acele momente care nu se mai poate repeta”, declară interpreta despre sarcina sa. Ciara face poze aproape în fiecare zi ca să-i demonstreze mai apoi bebelușului evoluția sa, lucru de care a dus lipsă ea când era în burta mamei, dar și în primii săi ani de viață. Vedeta are deja un nume pentru bebelușul ei, pretinzând că e al unei muze a sa și poartă cu sine mereu geanta pentru maternitate.

 Ciara

„Mă consider Superwoman”

În ciuda succesului ei timpuriu – primul album al Ciarei, Goodies, scos în 2004, a inclus colaborări cu Missy Elliott, Petey Pablo și Ludacris – vedeta declară că nu vrea același lucru și pentru copiii ei. „Este o lume foarte grea, dar dacă va dori acest lucru, eu voi fi de acord. Îmi doresc mult, ca orice mamă, să-mi văd copilul împlinit și realizat, mare și sus”, a mai spus Ciara.

 Ciara

În ceea ce privește viitorul ei în muzică, Ciara nu are ezitări. Pregătește un nou album, iar după naștere se va întoarce cât de curând pe scenă: „De îndată ce corpul îmi va permite, voi merge la sala de sport. Apoi îmi planific și nunta”. E mult, recunoaște chiar ea, dar e sigură că e pregătită. „Nu vreau să par prea obraznică, dar cred că sunt o Superwoman”, spune Ciara. 

Foto: wmagazine.com

Distribuie articolul: