În fiecare iarnă, Austin, Connor și Trevor Bartz, trei frați care locuiesc în New Brighton, Minnesota, crează sculpturi din zăpadă în fața casei lor. Aceștia aleg un animal de mare, pe care-l „făuresc” într-o manieră deosebită. În acest an, au creat o broască țestoasă de aproximativ 4 metri lungime.

Ei încep sculptura prin a colecta multă, dar foarte multă zăpadă într-un singur loc. Apoi, timp de câteva săptămâni, ei crează „schița” pentru o sculptură-gigant. Frații – muncitori foarte conștiincioși, petrec ore și chiar săptămâni la rând pentru a ajunge la un „produs” final. În ultimii patru ani, ei au creat câteva sculpturi impresionante, fotografiile cărora au devenit foarte populare pe Internet.

Broască șestoasă

Anul acesta, Connor, Austin și Travis au optat pentru o broască țestoasă. Sculptura le-a luat fraților peste 300 de ore.

Rechinul-gigant!

Deși, nu se declară „artiști”, acești băieți chiar creează adevărate opere de artă. Acest rechin-gigant a fost creat anul trecut, în ianuarie 2014. Pentru sculptarea acestui rechin, băieții au cheltuit din timpul lor aproximativ 95 de ore, pe parcursul a trei săptămâni.

Shatk

 Morsă de mare, produsul final al unei munci de peste 100 de ore, din anul 2013.

Morsă 

Acest arici-de-mare a fost prima sculptură a băieților. „Creat” în iarna lui 2012.

 Arici-de-mare

 

Sursa: vicer.ruviralnova.com

Distribuie articolul: