Iscusința tăticilor, atunci când vine vorba de bucătărie, ne depășește de fiecare dată așteptările. Mai jos, veți cunoaște un tătic care prepară în fiecare dimineață sculpturi din pâine prăjită pentru fetițele lui.

Faceți cunoștință cu delicioasele și arătoasele dejunuri semnate de Adam Perry. Ex-toboșar, americanul e stabilit acum în Regatul Unit al Marii Britanii, împreună cu soția și fiicele lor de 9 și 13 ani. Pentru că mezina suferă frecvent din cauza alergiilor alimentare, părinții au decis să-i ofere la fiecare dejun unul și același fel de mâncare: două felii de pâine prăjită cu ulei.

Despre lucrările americanului e lesne să afli pe Instagram, acolo unde tăticul e urmărit și apreciat de peste 10 mii de curioși.

De obicei, Adam este cel care pregătește dejunul pentru întreaga familie, iar ideea de a-și surprinde fetițele i-a venit într-o dimineață în care surorile se pregăteau să meargă la școală. Adam a testat diferite scheme de fixare a bucăților de pâine și a descoperit nu doar un milion de variante, ci și faptul că astfel de creații chiar sunt apetisante.

Prima creație din două felii de pâine prăjită a fost un London Eye în miniatură, după care imaginația tatălui chiar nu a întâlnit limite. Meșterește opere arhitecturale, pe care le decorează frumos cu alte detalii comestibile. Un mod extraordinar de a cunoaște lumea, nu-i așa?

Foto: Instagram

Distribuie articolul: