La Shopping MallDova marea continuă să-i aștepte pe copiii curajoși, care vor să afle secretele ascunse în adâncuri. Fie că frecventează școala sau este abia la grădiniță, fiecare micuț se poate transforma într-un marinar neînfricat, gata să pornească într-o expediție maritimă plină de aventuri.

La doar o săptămână de la deschidere, peste 1500 de copii, însoțiți de părinți sau împreună cu colegii lor, au vizitat deja expoziția „Sea to see” la Shopping Malldova, înrolându-se în „Școala micilor marinari” pentru un tur educativ și distractiv fără egal.

Copii MallDova

Înainte de începerea turului, toți copiii sunt echipați cu veste de salvare, pentru o experiență autentică și pentru a-i educa în spiritul siguranței și responsabilității. Când sunt gata, micii marinari trec prin 7 zone tematice distincte, unde pot afla lucruri noi și curioase despre lumea marină, ecosistem, călătoriile pe mare, scufundări și multe altele.
mall copii

În zona Caravelei, vizitatorii nu-și pot lua ochii de la replica unei corăbii celebre, folosite în aventurile din timpul descoperirilor maritime. Apoi mini-exploratorii sunt invitați la bordul unui submarin, pentru o călătorie spectaculoasă pe fundul mării. Turul continuă cu o expoziție de scafandre, o expoziție de artefacte și alte zone, pe care urmează să le descopere fiecare copil curios.

mall copii

Grăbiți-vă să prindeți un loc pe nava Shopping MallDova, pentru o călătorie de vis în marea nemărginită! Activitățile în cadrul evenimentului sunt deschise publicului până pe 27 septembrie, în fiecare zi, între orele 11:00 și 19:00, fiind disponibile câte 7 sesiuni pe zi, pentru copiii de la 5 la 12 ani.

mall copii

Shopping MallDova își dorește ca orice copil să poată descoperi lumea care ne înconjoară într-o atmosferă interactivă și prietenoasă, de aceea accesul la evenimentul „Sea to see” este gratuit. Echipați-vă doar cu bună dispoziție, curiozitate și întrebări ingenioase, iar noi vă promitem o experiență de neuitat!

copii mall copii mall

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

P