Victoria și Oleg sunt un cuplu foarte frumos care fac deja patru ani de când se iubesc. Porniți la o cină cu prietenii, cei doi au ajuns să trăiască cele mai frumoase clipe din viața cuplului lor, bine puse la punct de viitorul mire - Oleg. Cererea în căsătorie a fost scrisă în totalitate din căpșuni!

„Suntem împreună de aproape patru ani, însă povestea noastră a început mult mai devreme, încă din vara anului 2010. O iubire de copii, care s-a transformat treptat în ceva extraordinar de frumos. Am trecut prin multe încercări în această perioadă, momente care ne-au făcut să înțelegem cât de mult contăm unul pentru celălalt și cât de puternică este totuși Prima Dragoste”, ne-a scris Victoria.

„Am simțit din start că El este sufletul meu pereche. Când ne ținem de mână, simt că zbor pur și simplu, chiar și după atâția ani de relație. Desigur că aveam vise, planuri de viitor împreună. Știam că va veni ziua în care va face pasul decisiv, dar nici nu bănuiam cât de aproape putea fi acea zi, când m-am trezit cu inelul pe mână.

10 februarie părea o seară de sâmbătă obișnuită. Trebuia să mergem la o întâlnire cu niște prieteni, pe care eu nu îi cunoșteam. Nu prea aveam chef de ieșiri în oraș, eram obosită, dar nu am putut să refuz, mai ales că iubitul meu deja stabilise ora și locația întâlnirii. Nu mi s-a părut straniu acest lucru, deoarece mi-a zis din timp că ne vom întâlni cu ei. Aștepta liniștit să mă pregătesc, fără să-mi dea măcar vreun motiv de suspiciune. Mi-a zis că sunt cea mai frumoasă, cum o face de obicei și că putem merge, să nu fim așteptați. Eu nu mă grăbeam, știind că prietenul său va fi și el cu o fată, îl asiguram că nu vor mai fi nici ei chiar exact la ora stabilită.

Ajunși la Restaurant, am început să observ că Oleg se emoționează. Și-a sunat „prietenul” să verifice dacă am ajuns unde trebuia și a vorbit într-un stil un pic mai oficial. L-am întrebat de ce, iar el mi-a răspuns că așa e și firesc, doar prietenul în cauză e mai mare decât el. Fie. Am urcat scările fără să pun multe întrebări și am intrat într-o încăpere cu un design neobișnuit, geamuri mari, lumini stinse, se vedea doar o masă la fereastră și pe fundal o melodie romantică. Am crezut că ceva am încurcat, nu trebuia să intrăm acolo, și îl întrebam ce se întâmplă, însă el a început să mă ajute să las haina.

Ne-am apropiat de masă și când colo, un „Marry Me” extraordinar din căpșuni și Iubitul meu în genunchi, tremurând de emoții, cu un inel strălucitor în mână: „Vrei să fii soția mea?” – Cele mai frumoase și așteptate cuvinte pe care o domnișoară poate să le audă de la băiatul iubit. Timpul s-a oprit în loc și parcă eram doar noi doi pe lume. Am spus un sincer „DA” în fața dragostei, „DA” pentru un nou început.

A fost o surpriză nemaipomenită. O atmosferă de-a dreptul feerică, creată cu multă atenție de către echipa Cereri în căsătorie. Căpșuni, lumânări, flori și emoții de nedescris, care nu ne-au lăsat nici în următoarele clipe, când echipa încerca să capteze momentele atât de importante pentru noi. A fost cea mai frumoasă zi din viața mea și îi mulțumesc cerului că am un iubit atât de atent la detalii, având grijă ca acest eveniment să rămână în memorie ca ceva nemaipomenit. Te iubesc la infinit!”, ne-a scris la final viitoarea mireasă.

Vezi și: #Cummacerut „Nu m-am gândit niciodată că voi fi cerută pe muchia craterului unui vulcan activ” (Foto/Video)

Foto: Cereri în căsătorie