Nu-și deschide sufletul prea des, însă atunci când o face, îi ajută pe cititori să retrăiască emoțiile ei cu toată ființa! După o lansare de succes a unui volum de debut la Chișinău, autoarea de versuri Lucia Brainstorm și-a luat zborul către un colț de lume. Promite că se întoarce cu o nouă lansare, dar pentru că aniversarea tatălui a prins-o mult prea departe de casă, tânăra ne-a încredințat să transmitem un mesaj important. Rândurile de mai jos sunt adresate în primul rând dlui Igor Ciobanu, dar se poate regăsi în ele fiecare femeie care e ghidată, întreaga viață, de exemplul patern pe care l-a avut în familie!

 „Toate avem nevoie de două brațe puternice care să ne îmbrățișeze!” Lucia Brainstorm debutează cu un volum de poezie

17440260_1891743634440202_1737958342_nStau în sufragerie, departe de casă și îmi beau ceaiul de una singură…

De după geam doar Luna își face loc aici. Deodată, toate gândurile mele duc la tine, niciodată nu am scris să îți spun că ceea ce simt față de tine e de nedescris.

Doar dacă ai ști… Mereu ai fost un ideal pentru mine și tot tu ai fost cel ce a crezut în mine mai mult decât eu însămi aș fi putut să o fac. Nu ești omul care să spună multe, dar faptele mereu au vorbit pentru tine. Ești cel mai atent în micile detalii, știi ce îmi place și mă răsfeți de fiecare dată când revin acasă.

Zâmbesc pentru că te iubesc și tot nu încetez să îmi amintesc a mea copilărie lângă tine. Țin minte și azi cum de fiecare dată îmi suflai pe răni ca să nu mă doară, când mama mă dădea cu verde de briliant.

Ce ar fi dacă acum, fiind mare, ai putea să îmi alini și alte răni?

De meciurile de fotbal nici nu zic, mă luai cu tine mereu, iar eu eram mândră să te privesc cum joci și credeam în victoria ta.

În orice poză din trecut tu apari ținându-mă în brațe sau de mână. Acolo eram protejată și acolo mă simțeam acasă.

Păcat că înțelegem magia unor lucruri prea târziu.

La mulți ani, fii sănătos, de restul am grijă eu! Te iubesc, TATĂ”, scrie Lucia, în răvașul său.

La mulți ani, domnule Ciobanu. Ați dat viață unei ființe extrem de sensibile și talentate!

17410032_1891743927773506_1178076742_n

Foto: Arhiva personală