În ajunul Zilei Internaţionale a Fotografiei Portalul photoclub.md și Changemakers Club te îndemnă să scoţi pozele tale la uscat. Evenimentul este duminică, 18 august va fi, de fapt, o expoziție de fotografii personale, care, într-un final vor fi donate sau schimbate. Află mai jos detaliile despre participare și scopul evenimentului. Suntem obișnuiți să vedem fotografiile puse în rame, frumos agățate pe perete. La eveniment vom vedea fotografii, doar că ele vor fi neînrămate și atârnate de sfori, cu ajutorul cleștelor, asemeni unor haine puse la uscat. Expoziția neobișnuită, în aer liber, ce va avea loc pentru prima dată în Moldova are ca scop promovarea artei fotografice.

Formatul acestui eveniment necomercial este unul cât se poate de simplu: organizatorii vor întinde sfori, iar participanții vor putea agăţa fotografiile de sfoară cu ajutorul cleştelor. „Scoate-ţi Fotografiile la uscat” va avea loc duminică, 18 august 2013, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din centrul capitalei, între orele 11:00 și 19:00.

Să-și expună lucrările sunt invitați atât fotografii profesioniști, cât și cei amatori, iar spectatorii, la sfârșitul evenimentului, pot primi în dar pozele care le-au plăcut. Dacă vrei să participi la eveniment trebuie să-ți pregăteși pozele cu un mesaj pe verso și același număr de clește, iar alte detalii din regulamentul de participare poți găsi pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Distribuie articolul: