Deși s-a căsătorit abia pe la vârsta de 28 de ani, cântăreața română Giulia Anghelescu se poate numi o femeie și o mamă împlinită. Are doi copii sănătoși și o carieră la care nu a renunțat nici pentru o secundă. Azi, vedeta a publicat pe internet o fotografie cu sine și soțul său, la începutul relației lor. Cum arăta acum 3 ani și cum arată acum, vedeți mai jos.

„La mulți ani, soțul meu! Astăzi împlinim 3 ani de căsătorie și nu pot decât să îți mulțumesc pentru fiecare clipă de fericire petrecută împreună și pentru cele 2 minuni din viața noastră. Ești tatăl perfect și soțul la care am visat dintotdeauna. Te iubesc!!!”, îi spune Giulia Anghelescu soțului său, Vlad Huidu, într-un mesaj virtual, plasat pe internet. Anume atunci și-a legat viata de cea a jumătății sale.

Acum 3 ani, Giulia avea vârsta de 28 de ani și arăta așa:

În cei 3 ani de mariaj, lookul Giuliei Anghelescu s-a schimbat semnificativ. Vedeta a trecut prin două nașteri, iar acum, se poate lăuda cu doi copii minunați și perfect sănătoși.

Antonia Sabina, fetița mai mare a Giuliei, s-a născut în aprilie 2012. Primul prenume al copilei i-a fost dedicat Antoniei Iacobescu – o prietenă foarte apropiată de-a Giuliei.

Pe Eduard Mikael, Giulia l-a adus pe lume în primăvara acestui an. Nașterea băiețelului i-a adus Giuliei mai multe schimbări de exterior. Vedeta nu doar că și-a schimbat configurația corpului, ci a abordat și o coafură nouă.

La toamnă, frumoasa mămică va împlini vârsta de 31 de ani.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: