Nimeni nu s-ar fi gândit că este în stare să-și modifice podoaba capilară atât de drastic, însă asta s-a întâmplat! Beyonce și-a tăiat bretonul considerabil de mult, astfel că ochiul ni se adaptează cu greu schimbării. Vedeta a sfost surprinsă împreună cu Jay-Z la Paris și Londra, iar schimbarea i-a uimit pe toți fanii.

Diva a fost observată în timp ce vizita o galerie de artă de la sudul Londrei. S-a văzut cu ochiul liber că podoaba capilară de culoare caramel a lui Beyonce s-a modificat simțitor în partea din față. 

Acum, bretonul foarte scurt contrastează foarte mult cu celelalte șuvițe, care sunt lungi până mai jos de umeri. Potrivit The Daily Mail, după o astfel de schimbare radicală, Beyonce nu mai arată bine cu ochelari, care îi lasă dezgolită fruntea interpretei. 

De altfel, Beyonce adoră contrastul: în timp ce Jay-Z a îmbrăcat o ținută sport, marca Maison Kitsune, tipică pentru rapperi, ea a optat pentru o bluză neagră cu print alb și pentru o fustă albă, cu print floral.

Vedeta de 32 de ani și-a reținut cu greu zâmbetul în fața zecilor de paparazzi care o fotografiau, însă s-a simțit perfect cu schimbarea afișată.

Anterior, întreaga familie a fost suprinsă la aeroportul din Paris. Mulți dintre fanii interpretei sau gândit că noul hair styling seamănă mai mult cu o perucă, decât cu părul său natural.

Restylingul cântăreței s-a produs chiar zilele trecute, pentru că acum cinci zile, Beyonce și Jay-Z se fotografiau la muzeul Louvre. Atunci, însă, interpreta afișa un breton lung, chiar dacă și-a pus pe cap o pălărie. 

Foto: Facebook, dailypicture.ru

Distribuie articolul: