V-ați imaginat vreodată că Angelina Jolie va opta pentru nuanțe de șaten deschis sau blond? O puteți vedea și pe asta! Cu ocazia filmărilor noii producții cinematografice în Malta, Angelina a fost nevoită să adopte un stil retro, așa că a acceptat să poarte o perucă absolut diferită de părul său natural. Cum arată noul look experimental al actriței, vedeți mai jos.

Potrivit revistei People, nimeni nu se aștepta că pe platoul de filmări va apărea o nouă Angelina Jolie – în rochie retro și cu păr de culoarea mierii. Din fericire, însă, Angelina a rămas brunetă, deoarece peruca e doar un accesoriu impus de scenariști.

Drama romantică „By the Sea”, în care se filmează cei doi soţi, este cea de-a doua experiență comună a cuplului, după o distanță de aproape 10 ani de la filmările producției la care s-au cunoscut cei doi – „Mr. & Mrs. Smith”.

       

Linia de subiect a filmului se referă la Franța anilor ’70 – o perioadă atrăgătoare și plină de culoare. Angelina, care joacă rolul unei foste dansatoare pe nume Vanessa, este soția lui Rolland – un scriitor american.

Pentru că au fost nevoiți să păstreze linia de subiect în stil retro, Angelina a fost nevoită să adopte ținute inspirat din secolul trecut și o coafură pe potrivă. Rolland, la rândul său, poartă mustață și haine „rupte” parcă din anii `70.

„E genul de film care ne place, dar in care nu am jucat de multe ori. E un tip de film experimental, independent, in care vom fi impreuna si cu adevarat deschisi sa incercam lucruri noi”, a mărturisit actrița de 39 de ani, despre drama care se filmează.


Călătoria acestora prin Franța duce la îndepărtarea partenerilor și la răcirea relației dintre cei doi. Situația dramatică se schimbă, însă, atunci când cei doi soți se apropie de o localitate de pe litoral și când îi cunosc pe băștinașii de acolo. 

Pe durata filmărilot, atât cuplul de actori, cât și copiii acestora, se află pe o insulă din Malta, acolo unde au loc filmările.

Foto: FameFlynetUK/FAMEFLYNET PICTURES

Distribuie articolul: