Împătimiții de filme horror, vor avea o surpriză. Actrița americană, Scarlett Johansson va juca rolul lui Janet Leigh, în readaptarea filmului “Psycho„ anunță Le Figaro. Aceasta nu va fi doar o simplă versiune reactualizată a clasicului film din anul 1960 în regia lui Alfred Hitchcok. Filmul se va baza mai mult pe acțiunea de după cadru, pe lîngă povestea de bază. Pentru a realiza această produție, regizorul Sagha Gervasi s-a inspirat din cartea lui Stephen Rebello “Alfred Hitchcok and the making of Psycho”, apărută în 1990. Cartea relatează, cum Alfred Hitchcok a fost capabil să regizeze acest film de groază, în timp ce toți erau împotrivă.
Sagha Gervasi și-a finanțat singur filmul. Scenariul noii producții a fost semnat de Rebello și John McLaughlin cunoscuți prin pelicula premiată anul trecut la Oscar „ Lebăda Neagră”.
Filmul se va concentra pe relația dintre Hitchcok și soția sa.
Frumoasa Scarlett Yohansson o va juca pe Janet Leigh, o secretară din Arizona, care este înjunghiată pe neașteptate în duș, într-o cameră din “Bates Motel”. Hellen Mirren va fi în rolul lui Alma Reville, soția lui Hitchcok, care va fi jucat de însuși Anthony Hopkins. James D’Arcy va avea rolul dificil al lui Norman Bates, ucigașul lui Janet Leigh. Filmul se va concentra pe acțiunea din culise și pe relația dintre Hitchcok și soția lui.

Distribuie articolul: