Pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse, este suficient să faci zilnic cel puţin 10 minute de exerciţii fizice, timp în care îţi lucrezi acestă zonă a corpului. Grăsimea acumulată în zona abdomenului şi a coapselor este cel mai greu de dat jos, scrie Gândul.info. Unele persoane ajung să încerce cure peste cure şi chiar să înfometeze, şi tot nu obţin niciun rezultat. Nutriţioniştii spun că pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse, femeile trebuie să facă zilnic mişcare. Nu orice fel de mişcare, însă. Trebuie să opteze pentru un set de exerciţii fizice care le solicită acea parte a corpului.

Pentru a face mişcare, nu trebuie să îţi faci abonament la o sală de fitness sau să îţi iei un antrenor personal. Este suficient să alergi timp de 30 de minute, să urci scările unui bloc de zece etaje sau să îţi cauţi un tutorial pe YouTube despre cum poţi să îţi lucrezi zona coapselor.

Internetul este plin de astfel de filmuleţe în care apar antrenori de fitness sau simpli cetăţeni, care te învaţă cum să scapi de grăsimea din zona nedorită. Mai jos puteţi vizualiza un astfel de tutorial.

Distribuie articolul: