Rochiile de bal, de pe covoarele roșii de la Cannes, au stârnit mereu controverse în rândul mass-media. De data asta, însă, s-a întâmplat un lucru la care nimeni nu se aștepta. Un bărbat din spatele ”podiumului” a încercat să se târască, practic, sub rochia actriței America Ferrera. Aflați mai jos cine este bărbatul buclucaș și de ce a făcut acest gest neașteptat.

         

Potrivit revistei GLAMOUR, vineri seara, un farsor cu renume s-a strecurat pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes și a început să se târască pe brânci, pentru a ajunge sub rochia galben-pal, de marca Georges Hobeika Couture, a actriței America Ferrera.

Deși poza pe covorul roșu alături de Jay Baruchel, Kit Harington, Cate Blanchett și Djimon Hounsou, America spune acum că era conștientă că ceva suspect se întâmplă chiar la spatele ei.

În timp ce mulțimea a rămas șocată de priveliștea care se iscase pe cel mai ”râvnit” covor din Europa, câțiva agenți de pază deja se grăbeau să-l scoată pe netrebnic de sub rochia voluminoasă a americancei. America Ferrera a fost agitată inițial, însă și-a recăpătat calmul deplin după incidentul produs.

Vinovatul a fost identificat cu ușurință. Se pare că acesta a fost chiar Vitalii Sediuk – prezentator TV din Ucraina, care a mai practicat cascadorii similare în trecut.

 În 2012, scrie hollywoodreporter.com, acesta a fost pălmuit de-a binelea de către Will Smith, în timp ce a încercat să-l sărute pe actor pe o scenă din Moscova, chiar la premiera Men in Black 3.

Într-un alt caz, Sediuk a încercat să-l îmbrățișeze violent pe actorul american Bradley Cooper, în cadrul unei premiere.

În 2013, Sediuk a stat o noapte la închisoare, după ce a asaltat-o pe interpreta britanică Adele, în timp ce aceasteia i se aprecia performanța pop solo, la premiile Grammy 2013.

Pentru fapta pe care a comis-o de data asta, farsorul a fost arestat și riscă o pedeapsă mai serioasă decât cele din trecut.

 Foto: www.express.co.uk,www.plotek.pl,news.softpedia.com, rumorfix.com, www.ontheredcarpet.com, www.eonline.com, www.usmagazine.com

Distribuie articolul: