Pe 26 aprilie a avut loc marea finală a concursului muzical „Golos. Deti”, iar învingătoare a ieșit fiica interpretei Alsou, Mikella Abramova. Acest lucru a trezit suspiciuni și zvonuri precum că rezultatul voturilor ar fi fost falsificat.

Sezonul șase al concursului muzcal „Golos. Deti” s-a terminat cu un scandal imens pe rețelele sociale. Concurenta care a câștigat marele trofeu și un milion de ruble rusești a devenit Mikella Abramova, fiica de 10 ani a interpretei Alsou.

Mikella a acumulat 56,5 % din voturile telespectatorilor, iar ceilalți doi concurenți Maxim Erjan – 27,9% și Valerii Kuzakov – 15,6%. Internauții, dar și unii artiști s-au declarat nedumeriți de rezultatele afișate, insinuând că locul întâi ar fi fost „cumpărat” de părinții concurentei.

Până și antrenoarea Mikellei, Svetlana Loboda, nu a susținut-o pe fetiță, trezind și mai multe suspiciuni atunci când după anunțarea câștigătorului s-a ridicat de pe scaunul juratului și a plecat. Ulterior aceasta a publicat câteva imagini cu ceilalți concurenți fără a adăuga vreun comentariu.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

❤️

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Valerii Meladze, unul dintre jurați „Golos. Deti”, i-a rugat pe responsabilii de la Pervii Kanal, să mai verifice încă o dată rezultatele votingului.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#ВалерийМеладзе

Публикация от Konstantin Meladze Fan Account (@producermeladze)

Imediat după finală, Maxim Galkin a publicat pe Instagram câteva filmulețe în care a vorbit despre cât de impresionat a rămas de evoluarea pe scenă a concurentului Erjan Maxim, insinuând că nu s-a așteptat ca acesta să ajungă pe locul doi. În același timp umoristul a anticipat scandalul care urma să declanșeze victoria Mikellei Abramova, rugându-i totodată pe internauți să nu fie prea duri cu fetița.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Ержан Максим – победитель! 👍🏻👏🏻💪🏻 @maksim_erjan

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

A doua zi, Svetlana Loboda și Alla Pugacheva au organizat o petrecere la care a invitat finaliștii concursului, nu și câștigătoarea. Primadona le-a oferit copiilor premii bănești, câte o diplomă și câte un pandativ special „Zolotaya zvezda Alli” („Steaua de aur a Allei”, n.r.).

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

“Звезда от Аллы”: Пугачева и Лобода встретились с участниками шоу “Голос. Дети”, проигравшими дочери Алсу, и вручили им свои награды 🥳 Закончилась встреча роскошным ужином и фотографированием. Прощаясь, Алла Борисовна, подала руку каждому из приглашённых юных артистов и сказала: «Обниматься не будем, мы теперь коллеги» 🤩 #новости #новостизвезд #звезды #знаменитости #интересное #голос #голосдети #шоу #шоубиз #бизнес #работа #музыка #песни #дети #мама #яжмать #подители #дочь #дочка #победа #соревнование #красота #россия #1канал #аллапугачева #награда

Публикация от NEWS ZVEZD (@news_zvezd)

Internauții au fost încântați de gestul artistei, fiind în continuare decepționați de faptul că fiica lui Alsou a câștigat trofeul cel mare. Cei care acceptă ideea că voturile nu au fost falsificate, vorbesc totuși despre nedreptate și anume despre faptul că, de promovarea Mikellei s-a ocupat Alsou, aceasta fiind susținută de colegii de breaslă, lucru care nu li se pare corect, deoarece ceilalți participanți în concurs nu au părinți bogați și cunoscuți sau prieteni influenți în showbiz.

Alsou nu a comentat nicicum reacțiile internauților, dar și a colegiilor de breaslă. Totuși pentru a evita comentariile negative aceasta a dezactivat această opțiune pe paginile oficiale ale rețelelor sociale.

Vă invităm să vedeți evoluția finaliștilor la „Golos. Deti” și să ne împărtășiți părerea voastră.

Mikella Abramova

Erjan Maxim

Valerii Kuzakov

Foto: Google.com

Video: Youtube.com

Distribuie articolul: