Colecționa pliculețe cu zahăr de pe oriunde din lume, ca într-o zi să decidă că muzica este pasiunea numărul I în viața sa! Pentru ea, pentru un nou saxofon la care să ne încânte, Alexandru Arcuș a renunțat la frumoasa colecție în cadrul unui eveniment de suflet și de muzică bună. Prietenii și admiratorii l-au ajutat, am făcut-o și noi! Astăzi Alexandru vă prezintă cu drag noul său partener de scenă.

„Mulțumesc toturor celor care au susținut o idee năstrușnică a unui muzician de a renunța la colecția de zahăr în favoarea instrumentului mult dorit! De azi înainte vă-ndulcesc doar cu sunetele și vibrațiile calde pe care le produce un saxofon din 1946 Conn 6M, căruia i se mai zice „Lady Face” (din cauza gravurii unui portret de dama pe care o are pe tub). Vă mulțumesc din suflet!”, a notat saxofonistul pe contul său de Facebook.

saxofon

Noua achiziție (foto mai sus) îl va însoți de azi încolo în toate concertele sale, atât în țară, cât și peste hotare. Într-un interviu acordat revistei noastre, Alexandru menționa: „Sunt un consumator de dulcețuri, dar de când am început sa colecționez zahăr, desigur consum mai puțin. Îmi pare nespus de rău să mă despart de colecție, dar o fac cu sufletul deschis în favoarea saxofonului. După această experiență dulce nu cred că voi mai putea colecționa altceva, poate doar saxofoane (râde).”

Arcuș

Precizăm că „Interact Media” SRL, compania care deține și Revista PentruEA.md, a făcut o donație, prin care a fost acoperită diferența de bani pentru ca Alexandru să-și poată procura saxofonul dorit. 

Despre planurile de viitor ale artistului, proiectele în care este implicat și surprizele cu care își va bucura publicul, citiți în interviul detaliat, acordat de saxofonistul Alexandru Arcuș.

Vezi mai jos detalii de la eveniment.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: