SATIRICUS își deschide cea de-a XXXIII-a stagiune teatrală, sâmbătă, 1 octombrie, zi în care va fi prezentată comedia FĂRĂ PIJAMALE după Mawby GREEN şi Ed FEILBERT. 

Comedia aduce cu sine și o serie de intrigi, farse pline de umor, infidelități, decepții, promisiuni ce nu pot fi ținute, răsturnări de situație și schimburi de identități, care vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor provoca râsul. Un afacerist curtenitor își face planuri să plece într-o călătorie de afaceri, dar fără să-i dea de știre, soția sa îi invită pe prietenii soțului ei să petreacă weekendul în casa lor.

Dar ce se întâmplă când, de fapt, prietenii nu există și trebuie inventați? Și când mai apare și un vechi prieten din liceu al soțului, care este copleșit de amploarea situației, un valet de conjunctură pus mereu pe harță, o cameristă cu visuri de mărire și un inspector de poliție care caută să avanseze? Se nasc niște personaje hilare și încurcături spectaculoase, totul adunat într-un spectacol cu ritm.

FARA PIJAMALE dupa Mawby GREEN şi Ed FEILBERT

În seara următoare se va juca spectacolul HAMLET de William SHAKESPEARE

Regizorul mută povestea lui Shakespeare într-un „atemporal” an 2018, în Elsinore, în Danemarca. Și în fața publicului se derulează imagini de la magnifica înmormântare, și încet, încet, relațiile încep să se contureze; această reîntoarcere și acest amestec al timpurilor este pariul lui Sandu Grecu. În scene aparent disparate, povestea se repetă iar și iar, la infinit, din vremea Danemarcei lui Shakespeare și până azi, vie, puternică, țintind inima Ființei și, mai ales, situația social-politică din „Danemarca noastră” sfâșiată de aceleași nedreptăți, minciuni și trădări nesfârșite, care ne lipsesc de orice speranță și ne îngroapă viitorul în mormântul negru al ”neistoriei”.

HAMLET de William SHAKESPEARE

Iar luni 3 octombrie, în cadrul tradiționalelor Întâlniri TVR Moldova, vom asista la un emoționant recital al îndrăgitului interpret român Tudor GHEORGHE.

MAESTRUL TUDOR GHEORGHE VINE LA ,,ÎNTÂLNIRILE TVR MOLDOVA”

Distribuie articolul: