Din neatenție față de cum și-a formulat gâdul, cântăreața rusă Sati Kazanova s-a pomenit în mijlocul unui adevărat conflicat care a escaladat în rândul vedetelor. Ieri, artista și-a prezentat scuze pentru gestul său de neatenție și lezarea demnității copiilor cu dizablități, pe care i-a numit „strâmbi” și „ologi”.

În cadrul unei recente conferințe de presă, Sati Kazanova a declarat, în fața jurnaliștilor, că fundația „Cultură și Viață” se ocupă doar de promovarea culturii și nu de ajutorarea „copiilor strâmbi și ologi”, iar declarația interpretei a stârnit un val întreg de reacții în societate și în rândul personalităților din showbiz, care educă copii speciali.

După această reacție, cântăreața a înregistrat un mesaj video, pe care l-a distribuit în spațiul virtual.

„Dragi prieteni, pe 11 septembrie, în orașul Nalchik, la o conferință de presă organizată în contextul concertului caritabil „MIR”, care a avut loc cu succes, am avut neatenția de a mă exprima incorect în raport cu micuții cu probleme de sănătate. Îmi aduc scuze sincere în fața tuturor pe care i-am supărat cu asta sau i-am înjosit. Vede și Dumnezeu că nu am avut asemenea intenții. Voi continua să vin și să fac în continuare ceea ce făceam. Indiferent dacă veți înțelege sau nu, eu știu pentru cine și pentru ce fac asta. Vă doresc doar binele”, comunică interpreta, în mesajul său video.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: