La începutul acestei luni a fost turnat videoclipul la noul single „Everybody feels alright”, o compoziție muzicală semnată de Sasha Lopez și interpretată de Ale Blake și Broono. Piesa a fost compusă de Sasha Lopez, Broono, Vano Tek și Evan Caragia.

La filmări au participat peste 100 de persoane, iar materialul video a fost filmat în regia lui Alex Ceaușu, care este autorul materialelor video precedente ale lui Sasha Lopez.

 „E o piesă nouă plină de viață, zâmbete și pozitivism! Este dedicată celor care iubesc toate anotimpurile anului și se bucură de fiecare clipă din viață! În România trebuie să ai mare curaj să scoți ceva nou și să faci un video pe măsura piesei”, a scris Ale Blake pe pagina sa de Facebook.

În scurt timp după lansarea „Everybody feels alright”, Sasha Lopez a prezentat și primele 2 remix-uri semnate de cei din RadioKiller și DJ Kone & Marc Palacios. Timp de 24 de ore de la prezentarea noului single acesta a adunat peste 70 mii vizualizări pe canalul oficial YouTube Sasha Lopez.

Distribuie articolul: