Sasha Lopez și soția sa, Xenia  Piciughin au devenit părinți pentru prima dată. Fetița lor a decis să vină pe lume mai devreme decât au crezut medicii și o așteptau părinții. Deși totul era pregătit ca Ama să vină pe lume în București, aceasta a ales să se nască la Chișinău. 

View this post on Instagram

Ultimul sfarsit de an doar in doi! 👨‍👩‍👧🎉 @xenia_piciughin

A post shared by Sasha Lopez (call me Serge) (@sashalopezofficial) on

Întreaga aventură a fost povestită de proaspătul tătic pe rețelele sociale.

„Acum câteva luni am visat-o. Avea părul lung și blond. M-am apropiat de ea:

– Cum te cheamă?

– Mă cheamă Ama!

În aceeași dimineață Xenia îmi zice că a visat un copil, o fetiță, blondă…

– Am visat-o și eu.

– E Ama, fetiță noastră!

Nașterea a fost programată în București, la câțiva pași de noi. Calendarul zicea între 10-16 ianuarie. Am decis să plecăm 2 zile de Crăciun la Odesa. Prieteni, rude, ultimul Crăciun în doi. Da, știu, mulți nu s-ar fi riscat. Nu e despre noi. Xenia în toată sarcina nu a stat locului o clipă. Crăciun în București? Nu, avem timp. După 7 ore eram în Ucraina. Imediat după ce am ajuns, copilul a simțit că e momentul s-o deranjeze pe mama cu niște contracții tări. Cum adică, Crăciun fără ea?!

În 2 ore eram deja la urgențe în Chișinău. Ea a ales! A ales să se nască aici! Unde s-au născut părinții ei, bunicii…! Ne-a ales să-i fim părinți. A ales Crăciunul în 3! #AMA”.

View this post on Instagram

Acum cateva luni am visat-o. Avea parul lung si blond. M-am apropiat de ea: – Cum te cheama? – Ma cheama Ama! In acceeasi dimineata Xenia imi zice ca a visat un copil, o fetita, blonda… Am visat-o si eu. E Ama, fetita noastra! Nasterea a fost programata in Bucuresti, la cativa pasi de noi. Calendarul zicea dupa 10 ianuarie. Am decis sa plecam 2 zile de Craciun la Odesa. Prieteni, rude, ultimul Craciun in doi. Da, stiu, multi nu s-ar fi riscat. Nu e despre noi. Xenia in toata sarcina nu a stat locului o clipa. De ce sa stam de Craciun in Bucuresti?! Avem timp. Dupa 7 ore eram in Ucraina. Imediat dupa ce am ajuns copilul a simtit ca e momentul s-o deranjeze pe mama cu niste contractii tari. Cum adica Craciun fara ea?! Si uite-asa am ajuns la urgente in Chisinau. @medparkhospital – o echipa de oameni super profesionisti, de o mare omenie si intelegere! Ea a ales! A ales sa se nasca aici! Unde s-au nascut parintii ei, bunicii…! Ne-a ales sa-i fim parinti. A ales Craciunul in 3! #AMA

A post shared by Sasha Lopez (call me Serge) (@sashalopezofficial) on

Sursa: Instagram.com

 

Distribuie articolul: