„Ylianna Kosânzeana Event” vă aşteaptă la cea de-a III-a ediție. De acestă dată cu o petrecere tematică „Cake Party”, unde un bucătar iscusit va pregăti cele mai delicioase prăjituri și tot odată vă va oferi un master-class: „ Cum să personalizați masa de sărbătoare cu o prăjitură specială”. În cadrul evenimentului vei avea posibilitatea să vezi în premieră o colecție semnată „Le parole”. Doi designeri autohtoni vor debuta în cadrul evenimentului cu o colecției de rochii de seară și cocktail. Inclusiv se va prezenta o parte din colecția limitată, disponibilă într-un singur exemplar „Femininity in Vogue” semnată Ylianna Danko.
Tot aici ai posibilitatea să cunoști 6 creatori de bijuterii și accesorii hand-made. Acești tineri talentați iși vor expune cele mai creative lucrări.

Astfel , în cadrul acestui tîrg ai posibilitatea să cumperi la un preț ofertă un cadou drăguț pentru cei dragi.

Invitatul special al serii, stilista Aurelia Neider te va învăța cum să-ți alegi corect ținuta pentru seara de revelion, iar specialiștii unui salon de frumuseţe îți vor oferi un master-class util, din care vei învăța cum sa te machiezi și să-ți aranjezi părul rapid, pentru un look de milioane.
Pe lîngă asta te așteaptă alți 3 invitați speciali surpriză, iar muzica live, decorațiile tematice, cadourile și surprizele serii îți vor ridica dispoziția.
Evenimentul va avea loc joi, 13 decembrie, ora 18:00 în incinta restaurantului hotelului „Manhattan”.Mai multe detalii la numarul de telefon 079088855.

Distribuie articolul: