Băieții din Carla's Dreams au venit astăzi în studio-ul postului Radio Europa FM nu doar pentru a anunța că se pregătesc de lansarea unui nou album, ci și pentru a cânta LIVE mai multe piese noi, dar și un cover pentru o legendară piesă din repertoriul regretaților soți Aldea Teodorovici!

Carla’s Dreams pregătește o surpriză de proporții pe 7 mai. Despre ce este vorba

Carla’s Dreams și-a asumat provocarea de a realiza un cover LIVE pentru piesa patriotică „Focul din vatră”, cântată de Ion și Doina Aldea Teodorovici în special în anii ’90.

Vădit emoționați, membrii trupei și-au acordat chitara, și-au încălzit trompeta și s-au descurcat de minune cu interpretarea piesei. Nu în zadar băieții din band aveau desenat pe chip tricolorul!

33b0a65b-9b84-41f0-aae1-5227ab5d8d6b

Ne-am gândit. Nu putem găsi descriere. Sperăm că am putut transmite măcar jumătate din ceea ce a fost transmis cândva de către ai noștri mari Aldea Teodorovici. 

Sunt o legendă. Piesele sunt irepetabile. Au acel ceva care reprezintă poporul ăsta. E practic muzică populară. 

Eu cred că legătura de acum este şi mai strânsă, pentru că este mai clară. Deja nu mai există speculaţii de niciun fel. Pentru toată lumea este clară şi istoria, şi limba. E o temă atât de clară, încât legăturile sunt foarte la suprafaţă”, spune unul dintre membrii proiectului, în contextul acestei evoluții.

Foto: captură video