„Mai în glumă, mai în serios”, vorba celebrului umorist Gheorghe Urschi, i-am adresat și noi o invitație cunoscutului bucătar Petru Scalețchi la Petrecerea în Pijamale. Cunoașteți bine probabil că nu orice bărbat are acces la acest eveniment, deci privilegiat, dar și cu o mare doză de răspundere - Petru Scalețchi vine să ne vorbească despre femeile de la cratiță și cele de la volanul unui excavator. Tot discursul va fi pe jăratesc și presărat cu sare și piper... că nouă așa ne place, nu?!

Ți-am promis mai multe surprize la Petrecerea noastră în Pijamale din 7 martie (ora 18:30, 2nd Avenue Chișinău) și ne ținem de cuvânt. Pe lângă distracția garantată, implicarea socială și premiile pe măsură, am ales să îți aducem motivație. Cine dacă nu un bărbat o poate motiva cel mai bine pe o femeie?! Bucătarul Petru Scalețchi, renumit pentru sarea și piperul din postările sale de pe rețelele sociale este unul dintre invitații speciali la eveniment.

Vezi și: Primul Stand-up muzical „Ola TABU” la Petrecerea în Pijamale!

Vino la Petrecerea în Pijamale, ca să asculți un discurs ținut de Petru Scalețchi dacă vrei:

scaletchi 1Să știi cât de feminist poate fi un bucătar misogin care crede că locul femeii nu este în bucătărie, dar la volanul unui excavator;
Să afli ce trebuie să faci atunci când soțul nu dorește să spele vasele ori să ajute la gătit cina;
Să știi cât de ușor este totuși să dresezi o fiară cum este bărbatul;
gătești cina în 15 minute, iar după asta să reușești să schimbi becul, priza și țeava de la robinet;
O porție bună de „Hi-Hi-Ha-Ha” despre gospodinele din „interneturi”;               Multe alte mici secrete despre „cum să fii de trei ori femeie” și să primești briliante și flori de la persoana iubită în fiecare săptămână;
P.S de la P(etru) S(calețchi): „Cine dorește să arunce cu roșii în mine este încurajată să o facă”.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile în număr limitat pe FEST.md

Ți-am pregătit invitați de înaltă speță, momente super vesele și momente super HOT; avem concursuri cu premii de valoare. La fiecare dintre acestea ne vom distra și vom râde muuult și bine.

Disclaimer_2