Fiecare gravidă visează să-și imortalizeze sarcina într-un fel cât mai inedit. Femeia despre care vă vom povesti astăzi, însă, a reușit să-și surprindă cele 9 luni de graviditate într-un film de doar 90 de secunde.

Acest film se referă la o famile din California, devenită celebră deja de mult timp în spațiul virtual. Popularitatea acestor americani a venit grație cățeilor pe nume Munster și Dunder. Fotografiile și înregistrările video ale acestor animale fac adevărate furori pe internet, acumulând zeci de mii de vizulizări și aprecieri.

Ultimul dintre filmele la care participă cei doi căței ai familiei, a bătut recordul de audiență. Imediat de cum stăpânii animalelor au aflat despre faptul că vor avea un copil, au decis să realizeze, cu regularitate, o serie de fotografii pe parcursul a 9 luni.

„Credeam că va fi interesant să observăm cum crește burta, însă am observat că în jurul meu au început să se schimbe și alte lucruri. Am trăit o fericire imensă, realizând aceste fotografii”, recunoaște bărbatul.

Cei doi părinți au obținut, în rezultat, un filmuleț de 90 de secunde, iar în doar 5 zile de la publicarea acestuia pe internet, filmul a fost vizualizat de peste 585 000 de internauți.

Foto: Instagram, captură YouTube

Distribuie articolul: